Maalipörssiä johtava Cristiano Ronaldo läväytti uuden tyrmäävän ennätyksen – "Meidän on kuoltava kentällä ennen sitä"

Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo pelasi uransa 600. liigaottelun tiistaina, kun Juventus voitti Serie A:ssa Spezian maalein 3-0. Yksi kaikkien aikojen pelaajista kirjasi nimiinsä myös yhden uuden ennätyksen.

Ronaldosta tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt vähintään 20 maalia 12 peräkkäisellä kaudella Euroopan viidessä suurimmassa sarjassa.

Portugalilaisen iskemä joukkueen kolmas osuma oli pelaajan kauden 20. Serie A:ssa. Juventuksen ensimmäisestä ja toisesta maalista vastasivat Alvaro Morata ja Federico Chiesa.

Avausjaksolla tolppaa kolistellut Ronaldo johtaa Serie A:n maalipörssiä kahden osuman erolla ennen Internazionalen Romelu Lukakua.

Torinolaiset nousivat voitollaan kolmen pisteen päähän sarjassa toisena olevasta AC Milanista. Sarjaa johtavaan Internazionaleen sen ero on seitsemän pistettä.

– Jos emme voita sarjaa kauden päätteeksi, onnittelemme voittajia. Mutta meidän on kuoltava kentällä ennen sitä, kunnes meille kerrottaan, ettei enempää pisteitä ole jaossa, Morata kommentoi Sky Italialle.

Lue myös:

    Uusimmat