Mikä on täydellinen joululahja naiselle? Naiset vastaavat

3:45
Iloa vuodelta 2015: Korkeasaaren apinat saavat joululahjoja

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä on täydellinen joululahja naiselle? Mitä toivoisit?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi!

"Kylpyläloma."
– 48, parisuhteessa

"Paljon seksiä ja rahaa."
– 22, avoin suhde

"Yhteistä aikaa miehen kanssa, esimerkiksi yö hotellissa."
– 19, parisuhteessa

"Romanttinen kylpylähotelliviikonloppu kelpaisi!"
– 20 parisuhde

"Matka, vaikka lyhytkin, ulkomaille yhdessä rakkaani kanssa."
– 48, nainen

"Jotain yhteistä tekemistä. Ei mitään sellaista, että minut lähetetään yksin kylpylään, vaan jotain kivaa yhdessä tekemistä. Materian tasolla ehkä jokin lahjakortti tai vaikka seksilelu, sekin on yhteistä tekemistä."
– 33, parisuhteessa

"Jotain, mitä on mietitty. Semmoiset äkkiä ostetut lahjat huomaa kyllä. Ja ilmainen supervinkki: jos ostat naiselle jotain seksikästä, osta sellaista, mikä sinun mielestäsi näyttäisi naisellasi hyvältä, äläkä ensimmäistä pitsiyöasua, mikä vastaan tulee. Koska jatkossa nainen yrittää ostaa itse sinua miellyttääkseen jotain samankaltaista, ja jos sinä olet tehnyt valinnan hutiloiden, voi naisen käsitys sinun mieltymyksistäsi olla aivan hakoteillä. Ja toinen vinkki: pörröiset, pinkit, söpöt jutut on tytöille! Naiset haluaa jotain tyylikästä ja seksikästä!"
– 30, avioliitossa

"Riippuu varmasti aika paljon siitä, minkä 'tyyppinen' nainen on. Itse en haluaisi lahjaksi turhaa tavaraa, varmin lahja olisi esimerkiksi lahjakortti hemmotteluhoitoon. Naisen käyttämät tutut paikat saat kyllä selville tarkasti kuuntelemalla, tai pienellä salapoliisityöllä. Myös esimerkiksi pieni koti- tai ulkomaan lomamatka voisi toimia lahjana."
– 32, sinkku

"Itselleni jo vuosien ajan täydellinen joululahja on ollut se, että lähimmät ja rakkaimmat sukulaiset pääsevät käymään aattona. Ja että kaikki valmistelut olisi saatu ajoissa hoidettua, ja vieraiden poistuttua illalla olisi aikaa vain rennosti olla oman perheen kesken, nauttia herkkuja ja viiniä ja katsella, kun lapsi iloitsee lahjaksi saamista leluistaan. Tavarasta en välitä, sitä on jo liikaakin. Jos jotain pitäisi 'antaa', niin elämyslahja yhteiseen tekemiseen koko perheen kanssa, tai kahdestaan miehen kanssa, olisi parasta."
– 38, naimisissa

"'Naiset' eivät valitettavasti ole kovin yhtenäinen massa, joten lähtisin ihan rohkeasti kysymään tältä naishenkilöltä, jolle lahjaa ollaan hankkimassa, että mitä hän toivoisi tai tarvitsisi. Itse pidän enemmän kokemuksista kuin tavarasta, ja parhaita lahjoja ovatkin olleet keikkalippuja tai liput balettiin. Vinkkinä muuten, että esimerkiksi Tallinnassa balettiliput ovat huomattavasti edullisempia. Lahjan arvo ei missään nimessä ole se tärkein, vaan se, että lahjan antaja on pohtinut asiaa ja hankkinut tai tehnyt jotain lahjan saajan persoonaan sopivaa."
​​​​​​​– 28, parisuhteessa

"Täydellinen lahja naiselle sisältää sopivassa suhteessa aikaa ja hemmottelua. Varsinkin kiireistä arkea elävä nainen arvostaa taatusti enemmän yhteistä kylpyläloma tai muuta pientä hemmotteluhetkeä kuin tavaraa. Elämyslahjan kanssa menee harvemmin metsään."
– 27, avoliitossa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Millaista olisi täydellinen suuseksi? Ja mikä on suuseksissä täysin turnoff?" kysyy nimimerkki Freewilbe.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja