Mainos

Mikä on koulutusta, mikä kiusaamista? Petteri Nokelainen sai varoittavia esimerkkejä nuoren kiekkoilijan kohtelusta

8:09

C Moren asiantuntija Petteri Nokelainen, Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelainen ja jääkiekkoilija Teemu Ramstedt keskustelivat sunnuntain CHL-studiossa nuorten pelaajien kohtaamista haasteista, kun nämä nousevat ammattilaissarjoihin.

Mestareiden pöytä kokonaisuudessaan pääkuvan videolla.

Kolmikko korosti varsinkin johtavien pelaajien vastuuta pukukopin harmoniassa ja siinä, että nuoret pelaajat saavat reilun kohtelun joukkueessa.

Ramstedt sanoi, että hän on peilannut nuorena kokemaansa kohtelua siihen, miten hän on kohdellut nuorempia pelaajia myöhemmin. Nokelaisella nousi tästä kommentista muistot pintaan.

– Muistan nuoruudestani muutaman nimeltä mainitsemattoman jätkän, joista tuli sellainen fiilis, että en ainakaan tuolleen (kohtele nuorempia), kun olen itse vanhempi pelaaja. Se menee kiusaamisen puolelle ja mielestäni se on pohjimmiltaan heikkoa itsetuntoa vanhemmilta jätkiltä. Nuori pelaaja tulee kuitenkin jossain vaiheessa viemään paikan vanhemmalta, mutta ei se ota vanhemmalta jätkältä mitään pois, että kohtelee nuoria jätkiä hyvin. Päinvastoin, se sataa kaikkien laariin joukkueessa, Nokelainen kommentoi.

Katso keskustelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja