Mainos

Mikä on Kimi Räikkösen Ferrari-kohtalo? Lähipiirin muutettu viesti kohauttaa

3:42

Viime aikoina on kuhistu kuumeisesti Ferrarin ensi kauden F1-kuljettajapäätöksestä, ja kuhina toistaiseksi jatkuu. 

Videolla tuoreimpia Ferrari-spekulaatioita.

Ferrarin johtoryhmällä oli torstaina kokous, jossa oli italialaismedian mukaan tarkoitus sinetöidä päätös Sebastian Vettelin ensi vuoden tallikaverista. Suomen aikaa iltakymmeneen mennessä vahvistusta ei ollut kuitenkaan kantautunut.

Viimeaikaiset huhut ovat olleet vahvasti viemässä Ferrarille Kimi Räikkösen tilalle Sauber-kuski Charles Leclerciä. Italialaislehti La Gazzetta dello Sport uutisoi torstai-aamun numerossaan, että Ferrari saattaisi tiedottaa Räikkösen lähdöstä ja 20-vuotiaan Charles Leclercin valinnasta tänään.

Vaikka näin ei ole toistaiseksi käynyt, Ferrarin lähipiiristä kantautui kohauttava viesti. Ferrarin uuden puheenjohtajan John Elkannin veljen Lapo Elkannin yritys Garage Italia ehti jo onnitella Leclerciä Ferrari-sopimuksesta.

– Ilo nähdä sinut pian punaisessa autossa, Charles Leclerc, Garage Italian Facebook-julkaisussa kirjoitettiin.

Julkaisu sittemmin poistettiin, mistä itse kukin voi vetää johtopäätöksensä. Garage Italia julkaisi myöhemmin lievennetyin sanamuodoin varustetun, uuteen uskoon rukatun kirjoituksen.

– Toivomme, että unelmasta tulee totta! Garage Italia on aina uskonut sinuun, Charles Leclerc, yrityksen uudessa Facebook-julkaisussa luki.

Siinä missä vuoden 2007 maailmanmestari Räikkönen, 38, on F1- ja Ferrari-konkari, Leclerc on ajanut tänä vuonna ensimmäistä F1-kauttaan. Monacolainen on saanut Sauberilla toistaiseksi kasaan 13 pistettä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.