Ferrarin lähipiiristä onniteltiin Leclerciä kuskisopimuksesta – uusi viesti ilmestyi tilalle

Ferrarin uuden puheenjohtajan John Elkannin veljen yritys Garage Italia on onnitellut Charles Leclerciä Ferrari-sopimuksesta ennen spekuloidun F1-kuskikontrahdin virallista julkistusta. Sittemmin yritys on poistanut Facebook-julkaisunsa.

Garage Italian Facebook-julkaisussa ylistettiin tällä kaudella Sauberilla ajaneen Leclercin ajosuorituksia ja sanottiin sen jälkeen suoraan:

– Ilo nähdä sinut pian punaisessa autossa, Charles Leclerc.

Garage Italian on perustanut Ferrari-puheenjohtaja John Elkannin veli Lapo Elkann. Italialaislehti La Gazzetta dello Sport oli ottanut poistetusta julkaisusta kuvakaappauksen talteen.

Sittemmin Garage Italia on julkaissut uuden Facebook-päivityksen, jossa on lievennetty ilmaisutapaa.

– Toivomme, että unelmasta tulee totta! Garage Italia on aina uskonut sinuun, Charles Leclerc, yrityksen uudessa Facebook-julkaisussa lukee.

Tallikaveri Vettelille

Ferrarin kuskitilanne on ollut viime päivien kuuma F1-peruna. Sebastian Vettelin Ferrari-sopimus jatkuu vuoden 2020 loppuun, kun taas ensi kauden toinen kuskipaikka on vielä vahvistamatta.

Sky Italia on kertonut Ferrarin johtoryhmän kokoontuvan päättämään toisesta ensi kauden kuljettajastaan tänään torstaina. La Gazzetta dello Sportin mukaan Ferrari saattaa myös tiedottaa Räikkösen lähdöstä ja 20-vuotiaan Leclercin valinnasta tänään.

Monacolaisella Leclercillä on menossaan ensimmäinen F1-kausi Sauberilla. Hän on kerännyt toistaiseksi 13 pistettä. 

Juttua päivitetty klo 18.14 Garage Italian uudella Facebook-julkaisulla.

Lue myös:

    Uusimmat