Mikä on Demi Lovaton täydellisen ihon salaisuus?

Etenkin nuorten naisten kauneusikoniksi nousseen Demi Lovaton hehkuvaiset kasvot ja punatut huulet herättävät suurta ihastusta hänen faneissaan. Miten kiireinen nainen pitää huolta ihostaan?

X Factor USA -juontaja ja laulaja Demi Lovatosta, 21, on lyhyen ajan sisällä tullut monille suoranainen kauneusikoni.

Kameleonttimaisesta tyylistään tunnettu laulajatar rakastaa vaihtaa hiusväriään tiuhaan tahtiin, mutta kauneus- ja ihonhoitorutiineissaan nuori nainen on jämpti.

Lovaton hehkuvaista ihoa on kehutaan usein kateudesta vihreinä: laulajatar kertookin pyrkivänsä pitämään ihostaan eritoten huolta.

Mikä hänen salaisuutensa on?

– Käyn kasvohoidoissa kolmen kuukauden välein. Ja juon paljon vettä. Mutta kaikista tärkeintä on, ettei mene nukkumaan meikit kasvoilla! Lovato kertoo Allure.comin haastattelussa.

Lovaton ihonhoitorutiineihin sisältyvät niin päivä- kuin yövoide, kasvojen puhdistusliinat ja kasvovesi.

– Etenkin kesäisin minulle on tärkeää pitää iho luonnollisena ja freesinä, joten tuolloin korostan eritoten ihoani ja poskipäitäni. Mutta aina pistän kulmakarvani kuntoon. Haluan pitää ne tip-top-muodossa, Lovato on kuvaillut.

– Muotoilen kulmakarvani aina itse, sillä kerran kävin laitattamassa ne ja eräs leidi melkein poisti kaikki kulmakarvani – traumatisoiduin siitä!

Lue myös:

Miten valitset oikean värisen kulmakynän? Lue myös:Minkä väriset hiukset sinulla on? Näin valitset oikean sävyisen kulmakynän

Miksi meikit kasvoilla ei kannata mennä nukkumaan? Lue myös: Ethän nuku meikit kasvoillasi? Se tekee hallaa ihollesi


Lähteet: Allure.com, Sheknows.com

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat