Mikä muodonmuutos! Tunnistatko kohuotsikoihin noussutta Transformers-tähteä?

Tunnistaisitko Shia LaBeoufin? 0:30

Yhdysvaltalainen elokuvatähti Shia LaBeouf nähdään tulevassa Honey Boy -elokuvassa lähes tunnistamattomana.

Katso yllä videolta, miltä Shia LaBeouf näyttää roolissaan.

Amerikkalainen näyttelijä Shia LaBeouf, 31, näyttelee yhtä pääosista parhaillaan kuvattavassa Honey Boy -elokuvassa.

Kuvauspaikalta otetuista kuvista LaBeoufia ei tahdo tunnistaa. Mies on rooliasussaan hyvin erinäköinen kuin miten hänet on totuttu julkisuudessa näkemään.

Katso kuvia Shia LaBeoufista Honey Boyn kuvauksissa alla!

Shia LaBeouf teki läpimurtonsa vuonna 2007 julkaistussa Transformers-elokuvassa. Näyttelijä on päätynyt otsikoihin viime vuosina järjestyshäiriöiden vuoksi.

Kesällä 2017 pidätettiin Savannahissa Georgiassa, kun mies rähisi ja käyttäytyi aggressiivisesti poliisia kohtaan. Välikohtaus syntyi, kun LaBeouf lähestyi poliisia ja ohikulkijaa pyytäen savuketta.

– Kun LaBeoufille ei annettu savuketta, hän alkoi hulinoida ja käyttää kirosanoja ja karkeaa kieltä paikalla olleiden naisten ja lasten edessä, poliisi kertoi tiedotteessa.

Poliisi käski LaBeoufia poistumaan paikalta, mutta tämä kieltäytyi ja alkoi käyttäytyä vielä ärhäkkäämmin. Kun poliisi sitten yritti pidättää näyttelijän, tämä pinkaisi karkuun läheiseen hotelliin, jonka aulassa hänet lopulta pidätettiin.

Tammikuussa 2017 LaBeouf pidätettiin USA:n presidentti Donald Trumpin vastaisessa mielenosoituksessa. Näyttelijä joutui sanaharkkaan "natsimielisen" henkilön kanssa. Poliisit joutuivat keskeyttämään tilanteen ja laittamaan LaBeoufin käsirautoihin.

Shia LaBeouf tunnetaan kolmen ensimmäisen Transformers-elokuvan lisäksi rooleistaan muun muassa Nymphomaniac- (2013), Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta- (2008) ja Borg/McEnroe (2017) -elokuvissa.

LaBeouf avioitui syksyllä 2016 Nymphomaniac-elokuvassa hänen kanssaan näytelleen Mia Gothin, 24, kanssa. Pariskunnan vihki Las Vegasissa Elvis-imitaattori.

Katso alla klippi Borg/McEnroe-elokuvasta. Suomalainen ex-tennispelaaja Veli Paloheimo valmensi Shia LaBeoufia John McEnroen rooliin.

Veli Paloheimo valmensi Shia LaBeoufia elokuvarooliin 1:44

Lue myös:

    Uusimmat