Elokuvatähti rähisi rasistisesti poliisille – tuomittiin vihanhallintakurssille

Savuketta pyytänyt Shia LaBeouf tunnusti oikeudessa käyttäytyneensä rasistisesti ja aggressiivisesti.

Ensi-iltansa hiljattain saaneessa Borg/McEnroe-elokuvassa tennislegenda John McEnroeta näyttelevä Shia LaBeouf, 31, on määrätty vihanhallintakurssille, uutisoi TMZ. LaBeouf tunnusti syyllisyytensä eilen torstaina oikeusistunnossa Savannahin kaupungissa Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Välikohtaus tapahtui viime kesänä, kun LaBeouf lähestyi poliisia ja ohikulkijaa pyytäen savuketta.

– Kun LaBeoufille ei annettu savuketta, hän alkoi hulinoida ja käyttää kirosanoja ja karkeaa kieltä paikalla olleiden naisten ja lasten edessä, poliisi kertoi tiedotteessa.

Poliisi käski LaBeoufia poistumaan paikalta, mutta tämä kieltäytyi ja alkoi käyttäytyä vielä aggressiivisemmin. Kun poliisi sitten yritti pidättää näyttelijän, tämä pinkaisi karkuun läheiseen hotelliin, jonka aulassa hänet lopulta pidätettiin.

LaBeoufin huutelun kerrotaan olleen sovinistista ja rasistista. Näyttelijä tuomittiin vihanhallintakurssille ja hieman alle 2 700 USA:n dollarin sakkoihin. Syyte julkisesta päihtymyksestä kumottiin.

Transformers-elokuvien päätähtenä maailmanmaineeseen noussut LaBeouf on pidätetty ennenkin järjestyshäiriöiden aiheuttamisen takia.

Lue myös:

    Uusimmat