Mikä hevosmies! Colin Farrell hurmaa valkoisen ratsunsa selässä

Näyttelijä Colin Farrellin ratsastustaidot ovat olleet koetuksella Winter's Tale -elokuvan kuvauksissa: Farrell on saanut istua valkean ratsunsa selässä lähes koko kuvausten ajan hiukset tuulessa hulmuten, takapuoli hellänä. Onneksi näyttelijä ei ole ensikertalainen satulassa.

Hollywoodin tunnettu Colin Farrell, 36,on saanut totisesti todistella hevosmiestaitojaan Winter's Tale -elokuvan kuvauksissa. Elokuva pohjautuu kirjailija Mark Helprinin maagiseen Winter's Tale -romaaniin, joka sijoittuu talviseen New Yorkiin.

Colin Farrell esittää romanttisessa elokuvassa pitkin kaupunkia valkealla ratsulla ratsastavaa veijarimaista Peter Lakea. Valkea hevonen nimeltään Athansor toimii Peterin uskollisena ratsuna, parhaana ystävänä, kuten myös miehen suojelusenkelinä. Kaikille hevosrakkaille tiedoksi, että kyseisen hevosen rooli on tarinassa äärimmäisen tärkeä.

Koska meno on äitynyt kuvauksissa välillä varsin hurjaksi laukka-askeleiden myötä, on ilman kypärää ratsastaneen Farrellin turvallisuus pyritty turvaamaan muun muassa pehmustetuilla matoilla sekä satulalla, jolloin hevosen selässä pysyminen on helpompaa. Ratsastustaitoisen ja pelottoman Colin Farrellin kerrotaan kuitenkin tehneen lähes kaikki stunttinsa itse.

Kuten menosta arvata saattaa, irlantilaissyntyinen näyttelijä ei ole ensimmäistä kertaa hevosen selässä. Vuonna 2004 ilmestyneessä Aleksanteri-elokuvassa Farrell sai myös esitellä hevosmiestaitojaan useiden kuukausien harjoittelun ja ratsastustaitojensa verestämisen jälkeen.

– Minun piti ratsastaa ilman satulaa, enkä ollut tehnyt sitä koskaan aiemmin. Se tuntui pakaroissa, kirjaimellisesti, Farrell on kuvaillut.


Lue myös:


AVA

Kuvat: Splash

Lähde: Dailymail.co.uk, Contactmusic.com, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat