Mainos

Mikä ero vauvamahoissa! Yhdellä rutiinilla huomattava vaikutus raskauteen

Kahden lapsen äiti kehottaa kaikkia naisia kuntoilemaan raskauden aikana, vaikka kuinka mieli tekisi jäädä sohvalle. Vahvat lihakset auttavat synnytyksessä ja nopeuttavat palautumisessa. 

Kun maratoonarinakin tunnettu Bethany odotti ensimmäistä lastaan, hän jatkoi juoksemista raskausviikolle 37 saakka. Naisen hyvästä kunnosta huolimatta esikoispojan synnytys kesti kaiken kaikkiaan 44 tuntia, ja naiselta kesti yli kuusi viikkoa toipua rankasta synnytyksestä.

Tullessaan uudelleen raskaaksi, Bethany päätti muuttaa liikuntarutiinejaan. Lopputulos oli niin hyvä, että nyt hän kehottaa kaikkia äitejä samaan.

Päivittäinen treeni raskauden aikana on sen arvoista

Sen lisäksi, että toista lastaan odottava äiti jatkoi juoksuharjoituksia normaaliin tapaan, hän lisäsi liikuntarutiineihinsa myös voimaharjoittelua.  

Bethany julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee raskausvatsaansa ensimmäisen ja toisen raskauden aikana. Molemmissa kuvissa hän on samalla raskausviikolla, mutta vatsoissa näkyy huima ero. Kuvat todistavat, kuinka suuri vaikutus voimaharjoittelulla on äidin vartalolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vartalon muutosten lisäksi vahvistuneet lihakset helpottivat myös synnytystä. 

– Poikani synnytys vei 44 tuntia ja kesti kuusi täyttä viikkoa toipua niin, että pystyin jälleen kävelemään. Tyttäreni synnytys kesti viisi tuntia ja kesti viisi päivää, että tunsin itseni jälleen normaaliksi, kahden lapsen äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin mukaan voimaharjoittelu todella on kaiken sen vaivan arvoista. Vaikka mieli kuinka tekisi jäädä sohvalle, treenaamaan kannattaa lähteä. 

***

Onko tämä arkinen ongelma sinulle tuttu? 

2:14

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.