Mika Aaltola kertoo havahtumisesta kirkon portailla: "Olin todella itsekeskeinen"

Mika Aaltola kertoo, kuinka osoittaa rakkautta 1:28
Mika Aaltola kertoo, miten osoittaa rakkautta puolisolleen.

Mika Aaltola kuvaa nuorempaa itseään itsekeskeiseksi työhön keskittyneeksi ihmiseksi. Läheisen sairastuminen sai hänet ottamaan vastuuta.

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelmassa Mika Tommola kysyy presidenttiehdokkailta empatiasta ja muiden ihmisten kohtaamisesta. Valitsijayhdistyksen kautta presidenttikilpaan lähtenyt Mika Aaltola kertoo olleensa nuorempana itsekeskeinen.

– Nuorempana olin todella itsekeskeinen ja vaikeampi ihminen. Työ oli kaiken keskiössä ja sitä taisi joskus sanoakin läheisille, että prioriteetti on työ, valitsijayhdistyksen kautta presidenttikilpaan lähtenyt Mika Aaltola kertoo.

Aaltola kertoi omaavansa “protestanttisen työetiikan”. Kun Krimin ja Itä-Ukrainan sota alkoi vuonna 2014, Aaltola kertoo nukkuneensa töissä.

Työhön ja kirjojen kirjoittamiseen uppoutuneen Aaltolan ajatusmaailma muuttui vuonna 2017.

– Olin Petäjäveden vanhan kirkon portailla keväisenä päivänä ja katsoin sitä luonnon uudelleen syntymää. Isän muistisairaus oli juuri tullut ilmi ja ajattelin, että nyt on pakko ostaa vastuuta. Tässä on liian monta vuotta mennyt satsaten kirjojen kirjoittamiseen. Nyt pitää pitää huolta ympärillä olevista ihmisistä.

Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjassa Mika Tommola tapaa presidenttiehdokkaat ja heidän läheisiään. Katso koko Mika Aaltolan jakso MTV Katsomosta.

Hulvaton video! Jarkko Tamminen imitoi Mika Aaltolaa 2:14
Katso, miten Mika Aaltola reagoi, kun hänelle näytettiin hänestä tehty imitaatiovideo. 

Kenen "omalaatuisen" ystävän Jutta Urpilainen esittelee Mikalle? Entä mitä tapahtuu, kun Lempäälän hevikukko Jussi Halla-aho viedään bändikämpälle? Kaikki jaksot nyt MTV Katsomossa. 

Tee MTV:n vaalikone tästä!

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat