Alexander Stubb paljastaa 1+1+1-filosofiansa – näin hän jaksaa kiireen keskellä

Alexander Stubb avaa 1+1+1 -filosofiaansa 1:05
Videolla Stubb vertaa presidenttikilpaa kilpaurheiluun ja kertoo, miten jaksaa arjessa.

Kokoomuksen presidenttiehdokas Alexander Stubb selviää kiireisistä päivistään 1+1+1-filosofiallaan.

Vaaleihin Tommolan kanssa –ohjelmassa Mika Tommola ihmettelee, kuinka presidenttiehdokas Alexander Stubb selviää täpötäyden kalenterin kanssa.  

– Kaikista tärkeintä on, että pääsee vähän liikkumaan, syö suhteellisen fiksusti ja saa ne yöunet.  

Stubb menee nukkumaan joka ilta yhdeksän ja kymmenen välissä ja herää aamulla viiden aikoihin lukemaan ja valmistautumaan päivään. 

– Mulla on sellainen filosofia, joka on 1+1+1. Se tarkoittaa, että päivässä pitäisi lukea tunti kirjaa, liikkua tunti ja somettaa vain tunti. 

Stubb paljastaa, että hänellä on hankaluuksia noudattaa omaa filosofiaansa, sillä somettamiseen vierähtää usein enemmän kuin vain sallittu tunti.

Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjassa Mika Tommola tapaa presidenttiehdokkaat ja heidän läheisiään. Katso koko Alexander Stubbin jakso MTV Katsomosta.

Alexander Stubb kertoo tuloistaan ja veloistaan 1:39
Oletko rikas? Näin 18 000 euroa kuukaudessa tienaava Alexander Stubb vastaa suoraan kysymykseen Ehdokkaat vs. google -ohjelmassa.

Kenen "omalaatuisen" ystävän Jutta Urpilainen esittelee Mikalle? Entä mitä tapahtuu, kun Lempäälän hevikukko Jussi Halla-aho viedään bändikämpälle? Kaikki jaksot nyt MTV Katsomossa.

Tee MTV:n vaalikone tästä!

Lue myös: 

 

Lue myös:

    Uusimmat