Minne ihmeeseen Mersujen vauhti katosi? Lewis Hamilton paljasti syyn

F1:ssä viime viikkojen puheenaihe on liittynyt Ferrariin ja sen potentiaalisesti laittomiin toimiin. Lauantaina Brasiliassa kysymysmerkit kääntyivät pitkälti Mercedekseen päin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Saksalaistallin kuljettajakaksikosta Lewis Hamilton oli kolmas ja Valtteri Bottas viides, Red Bullin Max Verstappenin ajaessa paalulle. Vaikka Mercedes-kaksikosta Hamilton pääsi kärkikolmikkoon, eivät hopeanuolet olleet kunnolla paalutaistossa mukana.

Minne Mercedeksen vauhti sitten katosi?

Brittikuski Hamilton paljasti suoran syyn.

– Kolmannet harjoitukset menivät vielä hyvin, mutta kun tulimme aika-ajoihin, niin nämä muut kaverit olivat vain niin nopeita. Hävisimme Maxille aika paljon suorilla, mikä oli iso tekijä siinä, mistä aikaero oikein kumpusi, Hamilton totesi aika-ajojen jälkeen.

– Kaikki tuntui auton sisällä hyvältä, mutta meillä ei vain ollut vauhtia suorilla. Toivottavasti olemme vahvoilla pidemmissä vedoissa kisassa. Ja olen tietenkin tyytyväinen siihen, että pääsimme Ferrareiden väliin, Hamilton jatkoi.

Sunnuntain kisan lähdössä Hamilton saa Bottaksen vierelleen. Toinen Ferrari-kuski Charles Leclerc tipahtaa neljänneltä sijalta ruutuun 14. moottorivaihdoksen myötä.

Lue myös:

    Uusimmat