Miehen uskotaan pitäneen naista seksiorjanaan 5 vuoden ajan USA:ssa – pahaa aavistamattomat naapurit järkyttyivät: "Saa todella miettimään"

Miehen syytetään pitäneen naista seksiorjanaan viisi vuotta Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. 1:55
Video: Miehen syytetään pitäneen naista seksiorjanaan viisi vuotta Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa

Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa poliisit pääsivät ihmiskaupasta epäillyn jäljille vihjeen avulla tammikuun lopussa. Miehen kodista tutkijoille paljastui, että hän oli pitänyt naista vankinaan viiden vuoden ajan.

Poliisi sai vihjepuhelun, jonka mukaan 48-vuotias paikallinen mies on sekaantunut ihmiskauppaan. Miehen kotoa löydettiin vankina pidetty nainen, jonka mies oli pakottanut seksuaalisiin tekoihin ruokaa ja muita perustarpeita vastaan.

Nainen oli ollut vangittuna tammikuusta 2015 lähtien, eli lähes tasan viisi vuotta, paikallinen seriffi kertoo.

Naapurit järkyttyivät

Miehen naapureille pidätys tuli järkytyksenä. Mies oli ollut vetäytyvä, eikä viihtynyt muiden naapureiden seurassa. Naapurit eivät olisi kuitenkaan koskaan osanneet odottaa tällaista.

– Kun olet kolmen lapsen äiti ja asut hiljaisessa naapurustossa, et ajattele tällaisia asioita, kun päästät heidät pihalle leikkimään. Se saa todella miettimään, miehen naapuri Karen Baker sanoo CNN:lle.

Randolphin piirikunnan seriffintoimisto ei ole vielä paljastanut enempää yksityiskohtia pidätyksestä, mutta miestä syytetään nyt ihmiskaupasta, sillä hän oli käytännössä pitänyt naista seksiorjanaan. Mies on pidätetty ja odottaa oikeudenkäyntiä. 

Lue myös:

    Uusimmat