Miesnäyttelijän suhdesotkut jatkuvat – nyt myydään talo!

Näyttelijä Dennis Quaid osti ex-vaimolleen hulppean kartanon Los Angelesin Pacific Palisadesista, mutta pariskunnan palattua yhteen menetti talo tarkoituksensa.

Näyttelijä Dennis Quaid haki vaimonsa Kimberley Buffington-Quaidin kanssa avioeroa marraskuussa 2012. Useasti eron partaalla ja erossa ollut pariskunta ei ehtinyt enää perua hakemustaan, kun he päättivätkin jälleen kerran palata yhteen maaliskuussa. Avioerosta tuli virallinen, mutta pari on onnellisesti yhdessä – ainakin näillä näkymin. Quaid ehti ostaa Buffingtonille ja parin viisivuotiaille kaksostytöille hulppean kartanon anteliaana erolahjana, mutta parin muutettua takaisin yhteen asumaan, on talokin laitettu myyntimarkkinoille.

LUE MYÖS:

Quaidit ovat nyt remontoineet vuonna 1959 rakennettua taloa jonkin verran ja toivovat remontin hyödyttävän kauppoja. Myyntihinta on 2,36 miljoonaa euroa, joka on 37 500 euroa enemmän kuin, mitä tähtinäyttelijä talosta maksoi. Myynnissä olevassa talossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Pihalta löytyy suolavesiallas. Lisäksi talon houkuttelevuutta lisäävät huikeat näkymät merelle ja Los Angelesiin.

Aika näyttää, kauanko Quaidien sopuisa yhteiselo tällä kertaa säilyy. On-off -pariskunta meni naimisiin vuonna 2004.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja