Mieskin haluaa kuulla kehuja – näin helposti hivelet hänen itsetuntoaan

Olit sitten vasta aloittamassa uutta suhdetta tai vaikkapa naimisissa, jotkut asiat eivät muutu. Tarve olla haluttu, arvostettu ja tarvittu on tärkeää sekä miehille, että naisille.

Miten pitää yllä lämminhenkinen keskustelu silloinkin, kun ei ole mitään sanottavaa? Joskus kauniit ja kiltit sanat voivat unohtua kiireen keskellä, mutta näillä ohjeilla yllätät ja ilahdutat miestäsi arkipäiväisissä tilanteissa.

Luotan sinuun, onnistut varmasti

Maaginen lause, joka todistaa sen luottamuksen, jota sinulla on miestä ja hänen fyysistä ja psyykkistä vahvuuttaan kohtaan.

Näytät komealta

Kuulostaa itsestään selvältä, mutta tulee silti tarpeeseen. Etkö itsekin kuule mielelläsi näyttäväsi kauniilta heti aamutuimaan? Imartele miestäsi, kun hän lähtee töihin, ja hän saa ylimääräistä energiaa koko päivälle.

Kiitos

Parisuhteessa voi tulla aikoja, jolloin toisessa ei näe muuta kuin virheet, pöydälle jätetyt leivänmuruset tai avonaisen hammastahnatuubin lavuaarin reunalla. Kiinnitä toisinaan huomiota myös hyviin asioihin ja kiitä. Jos kiität oikeanlaisesta kahvista tai siitä, että hän avaa sinulle auton oven, voit odottaa palveluksia vastakin.

Avun pyytäminen

Monet miehet yrittävät turhaan lukea naista, mutta he ovat huonoja arvaamaan tai lukemaan toisten ajatuksia. Kerro siis suoraan, mitä toivot tai tarvitset. Näin mies tuntee tarpeellisuutta.

Olen ylpeä sinusta

Miehet pelkäävät tuottavansa pettymyksen. Miehelle kertominen, että hän on paras, antaa posiviitisen vaikutuksen. Miesten täytyy saada kuulla tekevänsä hyvää työtä. Kirjailija ja tohtori Sue Johnsonin mukaan sulkeutuneisuuden taustalla on se, että mies ei ole kokenut voivansa tehdä mitään oikein, ja on sen takia luovuttanut kokonaan.

Olen puolellasi, me olemme tiimi

Mikään ei ilahduta enempää, kuin muistutus siitä, että vedät yhteen hiileen kumppanisi kanssa, ja että seisot hänen kanssaan samalla puolella.

Muita käyttökelpoisia lausahduksia

Olen onnekas, että tapasin sinut.
Kaverisi ovat hauskoja.
Näytät lihaksikkaalta.
Kiitos ruoasta.
Olen onnellinen.
Onko olemassa yhtään purkkia, jota et saisi auki?
Olet paremman näköinen kuin Facebook-kuvasi, ja sekin sai minut innostumaan.
Xbox on urheilua ja sinä olet mestarini.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja