Mies yritti siirtyä parvekkeelta toiselle - putosi 8. kerroksesta

Kolmikymppinen mies kuoli myöhään illalla Helsingin Pihlajistossa, kun hän putosi kahdeksannesta kerroksesta maahan. Poliisin mukaan mies oli yrittänyt päästä kerrostaloasuntoon sisään parvekkeen kautta.

Tapaus sattui hieman ennen puoltayötä. Mies oli liikkeellä nelihenkisessä seurueessa, johon kuului uhrin lisäksi suurin piirtein samanikäiset kaksi miestä ja yksi nainen.

Alkoholia nauttinut seurue halusi poliisin mukaan sisälle asuntoon, joka kuului yhdelle seurueen jäsenelle. Avaimet kuitenkin puuttuivat, joten he menivät yläkerran naapurin puheille. Naapuri päästi heidät omalle parvekkeelleen, jonka kautta seurue halusi yrittää alakerran parvekkeelle ja sitä kautta sisälle asuntoon.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä yrittäjäksi valikoitui vuonna 1978 syntynyt mies. Hän käytti kiipeämisessä jonkinlaista apuvälinettä. Yritys ei onnistunut, vaan mies putosi ja kuoli heti.

Tapausta tutkitaan kuolemantuottamuksena. Henkirikoksen mahdollisuuden poliisi on jo sulkenut pois. Tapauksesta kertoo Ilta-Sanomat.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat