Mainos

Mies väittää lopettaneensa masturboinnin 700 päiväksi – näin kävi

Mies lopetti masturboimisen 700 päiväksi ja kertoo nyt hyödyistä, joista pääsi nauttimaan itsehillintänsä ansiosta.

Nimimerkki Brohit kertoo Reddit-sivustolla lopettaneensa masturboimisen melkein kahdeksi vuodeksi ja kirjoitti kokemuksestaan sivuston NoFap-ryhmään muiden selibaatissa elelevien iloksi. 

Hän kertoo yrittäneensä masturbaatiolakkoa monesti, mutta repsahtaneensa neljän kuukauden ajan. Repsahdusten jälkeen mies päätti lopettaa kylmiltään.

Kirjoituksessaan mies huomauttaa, että jokaisen ihmisen sisällä on tyhjiö, jota jokainen yrittää täyttää valitsemallaan tavalla; olipa kyseessä sitten uskonto, henkisyys, naiset, porno, seksi, älypuhelin tai televisio.

Tämän miehen tapauksessa kyse oli aikuisviihteestä ja masturboimisesta. Hän väittää saaneensa "supervoimia" vältellessään näitä kahta asiaa, vaikka pohtiikin nyt, ovatko ne sittenkin vain normaaleja ihmisen taipumuksia. Hän kertoo, että kokemus kuitenkin lisäsi hänen itsevarmuuttaan, paransi keskittymiskykyä suorastaan lasertarkaksi ja kasvatti naisilta saadun huomion määrää. Näiden hyötyjen lisäksi mies myös löysi helpommin seksiä. Myös energian määrä kasvoi miehen mukaan huomattavasti. 

Brohat kertoo myös tunteneensa olonsa rauhalliseksi useammin. 

"Haluan ajatella, että olen nyt vahvempi"

Hän kuitenkin myöntää olevansa tekopyhä, ja kertoo, että hänellä on muita addiktioita ja pakkomielteitä.

– Tarkistan puhelimeni muutaman minuutin välein nähdäkseni, onko se söötti tyttö, jolle tekstasin, vastannut tekstiviesteihini. Käyn Tinderissä usein nähdäkseni, löydänkö sieltä sielunkumppanini (tai kenties vain seksiä pian). Harrastan merkityksetöntä seksiä aina uuden tytön kanssa. Kuinka tämä eroaa masturboinnista?

Hän haluaa kuitenkin kannustaa muita aikuisviihteeseen koukuttuneita. Mies huomauttaa, että kun hillitsee seksihalujaan, voi huomata, että elämässä on muutakin kuin seksi ja kuumat naiset.

– Jos pystymme opettelemaan oikeaoppista itsehillintää, voimme oppia mitä tahansa. Kohtaan edelleen samoja mielitekoja kuin 700 päivää sitten, mutta haluan ajatella, että olen nyt vahvempi, mies kirjoittaa.

Lähteet: Unilad, Reddit

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.