Mies tömähti uutistoimituksen seinään kahdelta yöllä – uhkarohkea BASE-hyppy epäonnistui karmealla tavalla Yhdysvalloissa

Mies pamahti uutistoimituksen seinään kahdelta yöllä – uhkarohkea BASE-hyppy epäonnistui kaamealla tavalla Yhdysvalloissa 1:33
BASE-hyppääjän epäonnistunut hyppy päätyi vaarallisesti päin uutistoimituksen seinää.

Yöliikkujan kameralle tallentui tilanne, jossa base-hyppääjä mursi jalkansa epäonnistuneen hypyn jälkeen.

BASE-hyppääminen on laskuvarjohyppäämistä kiinteältä alustalta. Se on vaarallisempaa, kuin tavallinen laskuvarjohyppääminen. BASE-hypyt suoritetaan usein luvatta.

Näin toimi myös neljä BASE-hyppääjää Clevelandin kaupungissa, jossa he hyppäsivät luvatta korkean kerrostalon katolta alas.

Kolme ensimmäisenä hypännyttä miestä onnistuivat laskeutumaan läheiseen puistoon, mutta viimeisenä hypännyt mies epäonnistui hypyssään.

Vaarallisesti keskellä kaupunkia suoritettu tempaus sai kaamean päätöksen, kun hyppääjä pamahti hurjalla vauhdilla päin seinää. 

Silminnäkijän kuvaamalle videolle tallentui tilanne, kun hyppääjä ei saanut suunnattua laskeutumistaan maahan, vaan ajautui suoraan paikallisen uutistoimituksen seinään.

Onni puuttui peliin

Hän jäi kuitenkin laskuvarjostaan kiinni. Pelastushenkilökunta tuli pelastamaan noin 12 metrin korkeudessa roikkuneen miehen.

Tapahtuman todistanut Patrick O’Shea pitää hyppäjää onnekkaana.

– Jos laskuvarjo ei olisi takertunut rakennukseen, olisi hän osunut seinään ja tippunut maahan, kertoo O’Shea.

Hyppääjä kiidätettiin sairaalaan, missä hänen jalkansa todettiin murtuneen. 

Katso ylhäällä olevalta videolta kaamealla tavalla epäonnistunut BASE-hyppy.

Lue myös:

    Uusimmat