Mies testasi itse härskin lahjansa – tyttöystävä oli tikahtua nauruunsa: ”Pissasin juuri housuuni”

Walesilaispariskunnan hillitön video leviää vauhdilla Facebookissa.

Yllä olevalla videolla pohditaan, millaisia seksivälineitä kotoa oikeastaan pitäisi löytyä.

Harkitsetko seksikeinua parisuhteen piristykseksi? Niin harkitsi myös walesilainen Nathan Cleaton, joka itse asiassa myös toteutti suunnitelmansa – tyttöystävänsä Katie Louise Easonin harmiksi.

Eason julkaisi ensin Facebook-tilillään videon, jossa Cleaton paljasti naiselle kolme päivää hilloamansa salaisuuden. Eason oli toivonut saavansa pienen porealtaan pihalle, mutta ilmaisi julkisen pettymyksensä, kun turhan pienestä paketista paljastuikin oveen kiinnitettävä seksikeinu.

– Kuulostan kiittämättömältä, mutta mitä voi olettaa, Eason kihisi Facebookissa.

Keinukokeilulla miljoonia katselukertoja

Ilmeisesti Cleaton katsoi parhaimmaksi näyttää tyttöystävälleen, kuinka mahtavasti seksikeinu toimisi käytännössä – vaatteet päällä onneksi –, ja Eason pääsi kuvaamaan videon demonstraatiosta. Videolla on jo yli 4,3 miljoonaa katselukertaa, sekä kymmeniä tuhansia jakoja – eikä syyttä!

Cleatonin epätoivoinen yritys yhdistettynä Easonin hillittömään naurukohtaukseen tarkoittaa, että videota on vaikea katsoa repeämättä itsekin. 

Katso video alta, kannattaa kuunnella äänien kanssa:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Pissasin juuri housuuni"

Videolla voi kuulla Easonin tokaisevan naurunsa lomasta, että "pissaan kohta housuuni", kunnes Cleatonin mätkähdettyä maahan keinusta ja valitellessa niskaansa Eason lopulta myöntää huutonaurunsa lomasta, että vahinko pääsi tapahtumaan.

– Pissasin juuri housuuni, hän hekottaa.

Myös perheen koira riensi paikalle tarkastamaan isäntänsä voinnin.

Vaikka Eason tyrmäsikin poikaystävänsä lahjan, demonstraation myötä hän pystyi myöntämään Facebook-saatteessaan muuttaneensa mielipidettään: "Okei... Paras asia, minkä hän on koskaan ostanut minulle."

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja