Mainos

Mies teki työpaikalla kaikkien aikojen mokan – ihmiset luulivat vitsiksi: "Ei tällaista pääse näkemään koskaan!"

Omituinen tapahtumasarja paljastui, kun rahaa nostaneet asiakkaat havaitsivat automaatin sylkevän ulos lappuja.

Mikä on erikoisin moka, jonka olet tehnyt töissä? Tämä urakoitsija muistaa omansa varmasti ikuisesti: hän nimittäin jäi jumiin pankkiautomaatin sisälle.

Omituinen tapahtumasarja paljastui, kun rahaa nostaneet asiakkaat havaitsivat Bank of American automaatin sylkevän ulos outoja lappuja. Urakoitsija oli vaihtanut lukkoa huoneeseen automaatin takana, kun hän jäi jumiin, kertoo kztv10-uutiskanava.

Koska mies oli jättänyt puhelimensa autoon, hän ei nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin ujuttaa avunpyyntölappusia ulos automaatista.

Viestissä luki: "Ole kiltti, auta. Olen jumissa täällä, eikä minulla ole puhelinta mukanani. Ole kiltti ja soita pomolleni numeroon..."

Ymmärrettävästi suurin osa lapun nähneistä piti sitä vitsinä eikä tehnyt asialle mitään. Urakoitsija oli lopulta jumissa automaatin sisällä kaksi tuntia, kunnes eräs avulias sielu soitti paikalle poliisin. He eivät koskaan olleet kohdannut vastaavaa.

– Tulimme paikalle, ja toden totta, saatoimme kuulla pienen äänen masiinan sisältä. Joten ajattelimme, että tämä on vitsi. Sen on pakko olla vitsi, vanhempi konstaapeli Richard Olden kommentoi.

Poliisi joutui lopulta murtamaan oven, jotta epäonninen urakoitsija saatiin ulos.

– Kaikki (osalliset) voivat hyvin, mutta ei tällaista pääse näkemään koskaan, että joku on jumissa pankkiautomaatissa. Se oli vain hullua, Olden kuittasi.


Lähde: Kztv10.com

***

1:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.