Mainos

Mies pysäköi autonsa kahteen ruutuun ja maksoi kiltisti molemmista – sakot tuli siitä huolimatta

Uuteen urheiluautoonsa ei varmasti kukaan halua naarmuja. Kahteen parkkiruutuun pysäköiminen toi kuitenkin Pohjois-Irlannissa sakot – parkkimaksujen maksamisesta huolimatta.

Kevin McWhinney ei halunnut uuteen kiiltävään Ferrariinsa vahingossakaan naarmuja tai lommoja, joten hän pysäköi autonsa keskelle kahta parkkiruutua syyskuun lopussa Pohjois-Irlannissa. Kevin myös maksoi parkkimaksun molempien ruutujen osalta.

Kuitenkin miestä odotti ikävä yllätys, kun hän saapui takaisin autonsa luokse. Kevinin Ferraria oli nimittäin muistettu noin sadan euron sakoilla! Syynä sakoille oli se, ettei autoa oltu pysäköity ruudun sisälle.

Vihainen Kevin valitti saamistaan sakoista, mutta tuloksetta: hänelle kerrottiin, ettei sakkojen perumiselle ollut syytä.

Kevinin mukaan hänen kallis italialainen autonsa ei ole kokonsa puolesta sopiva tavallisiin parkkiruutuihin, joiden leveys on yleensä 1,9 metriä. Miehen Ferrarilla leveyttä oli nimittäin 2,4 metriä.

– Kyse oli vain siitä, etten halunnut saada lommoja autooni. Minulla oli aiemmin BMW, joka kolhiintui hotellin parkkipaikalla ja hotelli joutui loppujen lopuksi maksamaan korjauksesta, Kevin kertoo.

– Siitä lähtien olen tehnyt näin – maksanut kahdesta parkkipaikasta – ja tämä on ensimmäinen kerta, kun olen saanut sakkoja 15–20 vuoden aikana.

Kevin kertoo, ettei valituksessa ole kyse sadan euron sakoista, vaan ”järjestä” ja omien oikeuksien puolesta taistelemisesta.

Lähteet: LADbible, Mirror

***

1:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.