Mainos

Mies pahoinpiteli törkeästi 7-vuotiaan lapsen - tällainen tuomio tuli

Ovikelloleikki Espoossa päättyi ikävästi viime vuoden heinäkuussa, kun aikuinen mies pahoinpiteli 7-vuotiaan lapsen.

Kaikki alkoi, kun 7-vuotias poika kävi yhdessä toisen lapsen kanssa painamassa ovikelloa 42-vuotiaan miehen asunnon ovella. Tämän jälkeen mies oli nähnyt lapsen oven takana ja hän lähti juoksemaan tämän perään. Mies on kertonut, että lapset olivat häirinneet häntä useiden vuosien ajan soittamalla ovikelloa.

Hän oli tekopäivänä hyvin vihainen, koska häntä oli samana päivänä aikaisemmin häiritty. Espoon käräjäoikeuden tuomion mukaan mies oli saanut lapsen kiinni ja lyönyt häntä nyrkillä päähän sekä ylävartaloon. Tämän lisäksi mies myös muun muassa kuristi ja potki lasta. Sen lisäksi mies heitti lapsen heiluriliikkeellä päänsä yli asvalttiin.

Tämän jälkeen mies vei pojan asuntoonsa, jossa hän löi poikaa kasvoihin. Mies piti poikaa lattialla polvitaipeiden alla niin, ettei poika päässyt pakenemaan asunnosta.

Poika pääsi miehen piinasta, kun pojan äiti tuli asunnolle. Oikeuden mukaan poika sai muun muassa kasvojen alueelle ruhjeita ja mustelmia. Myös kaula punoitti.

Espoon käräjäoikeus tuomitsi miehen törkeästä pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta kahdeksi vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi vankeuteen. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan pojalle kivusta ja särystä 11 500 euron korvaukset.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.