Mies: Näin suutelet naista seksin aikana

Luulitko, että nainen kaipaa suudelmia vain huulillensa? Lähes mikä tahansa kosketus tuntuu paremmalta, kun käytät siihen lämmintä ja kosteaa suutasi. Yllätä naisesi tänä iltana!

Suuteleminen on helppo tapa tuoda lisämaustetta seksiin, mutta siitä huolimatta sen voimaa usein aliarvioidaan. Monet käyttävät seksin aikana huulia vain suuseksin antamiseen, mutta mitä jos keskittyisitkin seuraavalla kerralla romanttisiin suudelmiin? Muista, että oman lisänsä tuovat myös nuoleminen, leikkisät näykkäisyt, hellät puremiset ja imeminen. Valloita naisesi ja huomioi nämä ruumiinalueet suullasi:

Korvalehdet

Korvat ovat erittäin herkkä alue vartalossa, joten älä unohda huomioida niitä. Helpoin tapa stimuloida korvalehtiä on suun avulla. Hellä näykkiminen saa varmasti kultasi väreilemään nautinnosta. Voit myös kevyesti hipaista korvaa huulillasi.

Niska

Helpoin tapa saada nainen ajattelemaan seksiä on suutelemalla hänen niskaansa. Tämä toimii erityisen hyvin, jos nainen ei osaa odottaa sitä. Seuraavan kerran kun kultasi on tiskaamassa tai työskentelemässä tietokoneella, yllätä hänet kunnon niskasuudelmalla. Saat hänet varmasti unohtamaan kaiken muun.

Kasvot

Suutele kevyesti naisen poskia, otsaa, leukaa, suljettuja silmäluomia ja jopa nenää. Älä nuole! Se ei ole seksikästä, vaan ainoastaan ällöttävää. Varo myöskin, ettet vahingossa käytä hampaitasi. Kasvoja täytyy koskettaa hellästi.

Solisluut

Intiimein paikka, jonne voit suudella naistasi silloin, kun hän on pukeissa, on ehdottomasti solisluut. Aloita suutelemalla hänen solisluitansa ennen kuin riisut hänet ja siirryt seuraaviin paikkoihin.

Lantio

Lantio on herkempi alue, kuin osaat kuvitellakaan. Kun suutelet, nuolet tai näykit naisen lanteita, saat hänet kiemurtelemaan nautinnosta. Älä laiminlyö tätä aluetta, sillä nainen todella haluaa tuntea huulesi lanteillaan.

Rinnat

Rintojen suuteleminen voi olla erittäin seksikästä, mutta jos teet sen väärin, saatat tappaa tunnelman. Suutele, nuole, ime ja jopa näyki hellästi, kunhan vain muistat, että et ole liian raju. Rinnat ovat arka alue, joten muista koskettaa niitä hellästi. Haluatko maksimoida naisen nautinnon? Käytä suutasi koko rinnan hyväilyyn.

Älä kokeile ilman lupaa

Sillä ei oikeastaan ole väliä, mitä ruumiinosaa suutelet, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä nainen nauttii siitä. On kuitenkin olemassa muutama ruumiinosa, joita sinun ei tulisi suudella ilman lupaa: takapuoli ja jalat. Kaikki naiset eivät pidä siitä, että viet suusi heidän herkille alueillensa, joten muista kysyä kultasi mielipidettä etukäteen.

AVA

Lähde: AskMen.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja