Mies, näin annat naiselle 60 sekunnin orgasmin!

Mikä on parempaa kuin orgasmi? Orgasmi, joka kestää täyden minuutin.

Come As You Are: The Surprising New Science That Will Transform Your Sex Life -teoksen kirjoittaneen Emily Nagoskin mukaan 60 sekunnin kliimaksi on mahdollinen. Se ei ole tyypillinen orgasmi, sillä naisen orgasmi kestää yleensä 6–30 sekuntia, Nagoski sanoo.

Mutta jos naisen mieliala ja kumppanin pelisilmä on kohdillaan, kliimaksi voi jatkua ja jatkua. Pitkitä naisen nautintoa seuraavin keinoin.

1. Muuta makuuhuone hotellihuoneeksi

Jokaisen naisen orgasmin salaisuus piilee siinä, että naisen täytyy olla rentoutunut ja keskittynyt vain nautintoon. Mitä paremmin tämä onnistuu, sitä paremmat ovat naisen mahdollisuudet saada pitkä, intensiivinen kliimaksi.

Aloita siis tunnelman luomisella. Jos hän on rasittunut stressaavan päivän jälkeen, anna hänelle selkähierontaa. Sammuttakaa puhelimet, lukitkaa ovet, himmentäkää valot ja laittakaa hidasta musiikkia soimaan. Musiikki ja kynttilänvalo auttavat rauhoittamaan hänen keskushermostoaan, sanoo seksiterapeutti Kat Van Kirk.

2. Kehu, kehu, kehu

Jos hänellä on epävarma olo, eivät seksihalutkaan ole kohdillaan. Epävarmuus häiritsee ja estää nautinnon. Mutta jos hänestä tuntuu tyrmäävältä, hän on kiihottuneempi ja keskittyneempi seksiin. Ja se auttaa saamaan parempia orgasmeja.

Joten näytä hänelle, kuinka hän saa sinut kiihottumaan. Vedä hänet itseesi päin himokkaasti, kerro kuinka hyvältä hänen takapuolensa näyttää ja viipyile suudelmien ja hyväilyn kanssa. Älä aliarvioi hyvin ajoitettua "vau"-sanaa hänen riisuuntuessaan.

3. Puhu tuhmia

Tuhmat puheet voivat auttaa pitämään hänen keskittymisensä eroottisissa tuntemuksissa. Jos tiedät jo millainen puhe kiihottaa häntä, keskity siihen. Muussa tapauksessa aloita kertomalla, kuinka kostealta, lämpimältä ja uskomattomalta hän tuntuu sinua vasten.

Yritä ottaa tilanne haltuusi ja käske häntä kääntymään asentoja vaihteaessanne – joistain naisista se tuntuu äärimmäisen kiihottavalta. Jos hänen kutsumisensa "tuhmaksi tytöksi" tuntuu hänestä hyvältä, tee niin. Jos ei, älä tee mitään väkinäiseltä tuntuvaa.

4. Kiusaa

Jos tuot hänet orgasmin partaalle toistuvasti, hänen kiihottuneisuutensa leviää ympäri kehoa  – tuloksena on mahtavampi, pidempi kliimaksi, kun vihdoin annat sen tapahtua.

Jos tiedät, että hän rakastaa suuseksiä, aloita sillä – hitaasti ja hellästi. Kiinnitä tarkasti huomiota hänen reaktioonsa. Kun hän on saavuttamaisillaan orgasmin, hän alkaa huohottaa nopeammin ja saatat tuntea, kuinka hänen vatsalihaksensa, reitensa ja takapuolensa jännittyvät.

Kun huomaat edellä mainittuja merkkejä, ota hieman takapakkia vauhdin ja voimakkuuden kanssa. Hänen hengityksensä tasaantuu. Tuo hänet sitten uudelleen orgasmin partaalle ja hidasta jälleen. Jos pystyt, toista se viisi kertaa ja tuo hänet lähemmäs ja lähemmäs orgasmia kerta kerralta. Tuo hänet sitten huipulle ryminällä.

5. Varmistele

Tekemällä useita seksiliikkeitä saman petileikin aikana, hänen orgasminsa voi pitkittyä, koska vaihtelu luo enemmän kiihkoa. Aloita suuseksillä tai stimuloi hänen erogeenisiä alueitaan hieromasauvalla: nännejä, klitorista, vaginaa, G-pistettä ja jopa anusta, jos hän pitää siitä. Kun olette valmiita yhdyntään, anna hänen olla päällä, jotta hän voi kontrolloida tilannetta. Käytä peukaloa tai muita sormia hieroaksesi hänen klitoristaan samalla, kun hän ratsastaa.

6. Peräänny – mutta vain hetkeksi

Kun jotkut naiset ovat orgasmin partaalla, heidän klitoriksensa muuttuvat hyvin herkiksi. Jos näin on kumppanisi kohdalla, hänen stimulointinsa hieman hellävaraisemmin auttaa häntä säilyttämään kliimaksin pidempään.

Ota ensin selvää, haluaako hän sinun hellittävän otetta. Kysy häneltä kuiskaten, pitääkö hän hellävaraisista vai kovista otteista. Jos hän suosii kevyempää kosketusta, hellitä painetta. Toinen vaihtoehto: kokeile siirtää sormesi, kielesi tai vibraattori kello yhden kohtaan, eli juuri klitoriksen ulko- ja yläpuolelle. Hän joko rakastaa tätä hellävaraista, epäsuoraa kosketusta tai ohjaa sinut takaisin kohtaan, johon haluaa sinut. Tee niin kuin hän ohjeistaa.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat