Mainos

Mies murhasi vaimonsa - pieni tytär oli asunnossa tekohetkellä

Syyttäjän mukaan Espoon Mankkaalla toukokuussa tapahtuneen murhan motiivina oli mustasukkaisuus.

Syyttäjä vaatii 40-vuotiaalle miehelle elinkautista vankeutta murhasta. Syyttäjän mukaan mies tappoi vaimonsa erityisen raa´asti iskemällä tätä 27 kertaa veitsellä. Teon motiivina oli mustasukkaisuus. Sekä epäilty että uhri ovat kotoisin Norsunluurannikolta.

Uhrin asianajajan mukaan pariskunnan yhteinen kaksivuotias tytär oli paikalla asunnossa, kun henkirikos tehtiin.

- Lapsi puhuu hyvin vähän, joitakin sanoja ranskaa. Lapsi on nyt sijoitettuna espoolaiseen perheeseen, uhrin asianajaja sanoi Espoon käräjäoikeudessa.

Oikeudessa kävi ilmi, että pariskunnan liitto oli ongelmallinen alusta asti. Apua ongelmiinsa he hakivat muun muassa pariterapiasta. Tekoiltana vaimo oli sanonut miehelleen, että hänellä on uusi, suomalainen mies.

- Vaimo on sanonut, että jättää hänet. Tämä on ollut epäillylle valtava sokki. Tämän jälkeen epäilty on hakenut keittiöveitsen ja lyönyt sillä itseään, syytetyn asianajaja kertoi oikeudessa.

Makuuhuoneessa mies viiltelee lisää vielä itseään.

- Tässä vaiheessa vaimo sanoo jotain sellaista mikä saa miehen hermon pettämään. Mies on esitutkinnassa sanonut, ettei tiennyt löikö hän itseään vai vaimoaan.

Murhasta epäilty 40-vuotias mies työskenteli insinöörinä. Lisäksi hän valmisteli väitöskirjaa. Mies on entinen maajoukkueen karateka. 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.