Mies lähti viemään ystävänsä laukkuja junaan – tuntematon mies kaappasi tyhjäkäytetyn auton, kolaroi keskustassa ja pakeni paikalta

Mies joutui hävyttömän autovarkaan uhriksi auttaessaan ystäväänsä matkatavaroiden kanssa Kuopion rautatieasemalla.

Ulkopaikkakuntalainen mies oli eilen aamupäivällä ajanut ystävänsä rautatieasemalle ja lähtenyt tämän avuksi kantamaan tavaroita aseman sisätiloihin. Pakkasen vuoksi hän oli jättänyt autonsa tyhjäkäynnille.

Palatessa takaisin hän kuitenkin yllätyksekseen huomasi kuljettajan istuimella vieraan miehen, ja auton lähtevän liikkeelle. Mies sai kiinni autonsa kuljettajanpuoleisesta ovesta, mutta auton lisätessä vauhtia hän päästi ovesta irti.

Useita kolareita

Autokaappari oli törmännyt ainakin kahteen pysäköityyn autoon paetessaan Maaherrankadun suuntaan.

Matka kuitenkin tyssäsi, kun auto kolaroi katua Puutarhakadun suuntaan ajaneen henkilöauton vasempaan kylkeen. Auton napannut poistui paikalta jalan.

Poliisi tietää miehen henkilöllisyyden, mutta ei ole vielä tätä tavoittanut. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksissä, mutta ainakin neljään ajoneuvoon tuli vaurioita.

Poliisi tutkii tapahtunutta ainakin moottorikulkuneuvon käyttövarkautena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös:

    Uusimmat