Mainos

Mies lähetti vahingossa "Tapa vaimoni" -viestin pomolleen palkkamurhaajan sijaan

42-vuotias yhdysvaltalaismies on jäänyt kiinni vaimonsa murhan suunnittelusta lähetettyään kohtalokkaan teksiviestin tyystin väärään numeroon, kertovat muun muassa  Kiro7-kanava ja People-lehti.

Yhdysvaltalaismedian mukaan Jeff Lytle lähetti viime viikolla palkkamurhaajalle tarkoitetun tekstiviestin vahingossa entiselle pomolleen, joka hälytti poliisit.

Viestissä Lytle pyytää vaimonsa surmaamista ja kirjoittaa myös olevansa valmis puolittamaan vaimon henkivakuutuksen. Hän lisää, että myös 4-vuotiaan tyttären voi surmata, jos haluaa lisää rahaa.

Washingtonin osavaltiossa asuva mies pidätettiin viime viikolla ja hän on pidätettynä miljoonan dollarin takuita vastaan.

Lehden käsiinsä saamien todistajanlausuntojen mukaan Lytlen entinen pomo sai viestin viime viikon tiistaina, jolloin hän ilmoitti asiasta poliisille. Tekstiviesti oli osoitettu Shayne-nimiselle henkilölle.

–Muistatko kun sanoit, että auttaisit minua tappamaan vaimoni. Otan tarjouksen vastaan, Lytlen väitetään kirjoittaneen tekstiviestissä.

– Hänen henkivakuutuksensa on miljoona dollaria ja jos haluat bonuksen, voit tappaa [Lytlen tyttären]. Hänen henkivakuutuksensa on 500 000 dollaria.

Viestissä Lytle kehottaa Shaynea lavastamaan teon pieleen menneeksi ryöstöksi tai onnettomuudeksi. Hän myös kertoo vaimonsa työpaikan osoitteen sekä työajat. 

– Jaan henkivakuutukset puoliksi, tekstiviestissä sanottiin lehden mukaan.

Poliisin mukaan Lytle kielsi aluksi viestin tulleen hänen numerostaan, mutta myönsi myöhemmin kirjoittaneensa viestin. Hänen mukaansa viestin kirjoittaminen oli vain hänen tapansa kanavoida vihaa vaimoaan kohtaan. Lytle sanoi myös, ettei tunne ketään Shayne-nimistä. Hän sanoi kirjoittaneensa viestin kuukausia sitten sen jälkeen, kun oli riidellyt vaimonsa kanssa. Hän esitti myös teorian, että hänen tyttärensä on saattanut löytää viestin puhelimen luonnokset-kansiosta ja lähettänyt sen eteenpäin.

Lehden saamien tietojen mukaan Lytlen vaimo oli kertonut poliisille, että pari on ollut naimisissa seitsemän vuotta, eikä hänen mukaansa parilla ollut vaikeuksia parisuhteessa. Hänen mukaansa parilla oli kuitenkin taloudellisia huolia, koska Lytle oli työtön.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.