Mies lähetti äidilleen "viattoman" kuvan tyttöystävästään sängyssä – tajusi pian kammottavan virheensä

Mies päätti jakaa söpön kuvan naisystävästään Twitterissä. Pian tämän jälkeen hän sai tietää, minkä hirveän virheen olikaan tehnyt...

Maison Vallance, 22, lähetti äidilleen kuvan tyttöystävästään. Ajatus kuvan taustalla oli suoinen: kuvassa Vallancen tyttöystävä Meghan, 21 pitelee Vallancen äidin ostamaa paitaa ja hymyilee. Kuvalla Vallance halusi viestittää äidilleen, että oli löytänyt tämän lahjoittaman paidan.

Vallancesta kuva oli niin söpö, että hän päätti jakaa sen myös Twitterissä. Pian tämän jälkeen hän sai tietää, minkä hirveän virheen olikaan tehnyt, kertoo Buzzfeed-sivusto.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvassa Megan makaa sängyssä hymyilevänä, mutta hänen taustallaan näkyy sängyn päätyyn kiinnitettyjä köysiä, joista monelle Twitter-käyttäjälle tuli mieleen lähinnä ajatuksia seksileikeistä.

– Kadun tätä heti kysyttyäni, mutta nuo köydet...? Vallancen ystävä Brooke ihmetteli kommentissaan.

Vallance tajusi, mitä oli tehnyt.

– Ok, tajusin juuri, että lähetin tämän äidilleni ja SÄNGYNPÄÄTYYN ON KIINNITETTY KÖYSIÄ, Vallance voivotteli Twitterissä.

Netti luonnollisesti pillastui Vallancen epäonnesta ja reagoi siihen huvittavin videoin ja tekstein.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Äiti sen sijaan ei huomannut mitään – tai ainakaan maininnut köysistä sanallakaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tarina on tosin levinnyt niin moniin medioihin, että on suoranainen ihme, jos se ei kantaudu äidin korviin jossain vaiheessa! 

Lähde: Buzzfeed.com, Twitter

***


Lue myös:

    Uusimmat