Mies kuristi ja pahoinpiteli naisystäväänsä, nainen paiskautui suihkusekoittajaan – mies tuomittiin sakkoihin

Mies tuomittiin naisystävänsä kuristamisesta ja pahoinpitelystä sakkoihin. 

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1987 syntyneen miehen kahdesta tyttöystäväänsä kohdistuneesta pahoinpitelystä.

Ensimmäinen pahoinpitely tapahtui suihkussa sen jälkeen, kun pariskunnalle oli tullut riitaa saunassa ulkomaanmatkasta.

Nainen oli poistunut riidan vuoksi saunasta suihkutiloihin ja mies oli ensin lyönyt saunan oven kiinni ja sen jälkeen hakannut ovea, jolloin nainen oli läpsäyttänyt miestä kasvoille, jotta hän olisi lopettanut.

Mies menetti malttinsa, tarttui naisen olkavarsista kiinni ja työnsi hänet voimalla taaksepäin, jolloin nainen kaatui. Kaatuessaan naisen selkä osui suihkunsekoittajaan, joka aiheutti hänelle paljon kipua ja hän oli alkanut itkeä.

Oikeudessa nainen kertoi, ettei hän ollut uskaltanut mennä lääkäriin kotoaan selän vammojen vuoksi. Hän oli mennyt lääkäriin töistä kaksi päivää myöhemmin. Naisen mukaan mies oli kieltänyt puhumasta suihkussa tapahtuneesta välikohtauksesta.

Ystävät yrittivät riidan väliin

Toinen pahoinpitelyistä sattui pariskunnan tuttavan luona. Nainen oli loukkaantunut vitsistä, jonka mies oli kertonut hänestä muiden paikalla olleiden naisten kuullen. Pariskunta oli lähtenyt paikalta päärakennuksesta pienempään mökkiin selvittämään asiaa, jossa riita oli kärjistynyt väkivallaksi.

Mies oli painanut naisen sängylle ja kuristanut häntä hetken. Riitelystä oli kuulunut kovaa meteliä, jonka vuoksi paikalle tuli muita henkilöitä. Naisen ystävä kertoi oikeudessa yrittäneensä mennä väliin kahdesti onnistumatta. Pari miespuolista henkilöä oli hänen kertomuksensa mukaan vetänyt miehen pois naisen kimpusta.

Samana yönä pariskunta oli keskustellut ja nainen oli kertonut haluavansa erota miehestä.

Mies tuomittiin sakkoihin

Naisen miesystävä kiisti oikeudessa molemmat pahoinpitelyt. Oikeus katsoi kuitenkin miehen syyllistyneen kahteen pahoinpitelyyn, mutta hylkäsi syytteen laittomasta uhkauksesta.

Naisen kertomuksen mukaan erokeskustelun yhteydessä mies oli uhannut tappaa hänet, mikäli hän eroaisi. Tämä jäi kuitenkin näyttämättä toteen oikeudessa.

Mies tuomittiin väkivallanteoista 1050 euron suuruiseen sakkorangaistukseen. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan entiselle naisystävälleen yhteensä 700 euroa korvausta kivusta ja särystä.

Tuomio ei ole lainvoimainen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja