Mainos

Mies kosi eläintarhassa – romanttisen kuvan taustalle taltioitui utelias kuokkavieras

Pikkuinen virtahepo poseerasi mielellään vastakihlautuneen parin kanssa.

Pieni virtahevon poikanen, Fiona nimeltään, on Cincinnatin eläintarhan suosikki. Yhdeksän kuukauden ikäinen Fiona on ollut sosiaalisen median tähti siitä lähtien, kun se syntyi tammikuussa ennenaikaisesti. 

Nyt pikku-Fiona voi hyvin, ja eläintarha päivittää sen kuulumisia ahkerasti kotisivuillaan ja somekanavissaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fionan tuorein tempaus on kuitenkin vertaansa vailla. Pikkupoikanen ikuistettiin nimittäin romanttisen hetken taustalle, kun utelias Fiona seurasi mielenkiinnolla edessään tapahtuvaa kosintaa.

Kosinnan kohteeksi päässyt Hayley Roll jakoi Instagram-tilillään kuvat miesystävänsä, nykyisen sulhasensa, Nick Kelblen kosinnasta. Niin romanttista kuin kosinta eläintarhassa onkin, vie Fionan läsnäolo huomion otoksissa.

Pariskunta otti kolmannen pyörän huumorilla. "Olemme niin iloisia, että Fiona pystyi olemaan kanssamme erityisenä päivänämme", Hall kirjoitti kuvasarjan yhteyteen.

Voit selata kuvia nuolta painamalla. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

The Daily Buzz -sivustolle Roll kertoi, että kyseessä oli pariskunnan ensimmäinen vuosipäivä, ja pariskunta oli jonottanut saadakseen ikuistettua itsensä Fionan kanssa sen kuikuillessa ikkunan takaa. Roll antoi kännykkänsä jollekin, jotta tämä voisi ottaa kuvan ja kääntyessään takaisin, Kelble oli jo polvillaan.

Fiona taisi ymmärtää, että jotain merkittävää oli tapahtumassa, sillä se poseerasi ikkunan takana tarpeeksi pitkään, että se pääsi mukaan kaikkiin mahdollisiin kuviin.

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.