Mies kirjoitti, etteivät synnyttäjät tarvitse epiduraalia – reaktio arvattavissa: "Tämän miehen pitäisi mennä paksusuolen tähystykseen ilman nukutusta"

Tökerö "miesselitys" naisille tutusta tilanteesta kirvoitti paljon keskustelua!

Twitter-käyttäjä Nicole Cliffe teki erään miehen elämästä hyvin epämukavaa. Cliffe jakoi tilillään kuvakaappauksen nimettömäksi jääneestä miehestä, joka kirjoitti netissä vaimonsa synnytyskokemuksesta.

Miehen vaimo oli synnyttänyt kaksi lasta ilman kivunlievitystä.

– Ei epiduraalia. Naiset eivät tarvitse niitä lainkaan. Eivät ole koskaan tarvinneet. Koska aloimme käyttää niitä vasta modernissa lääketieteessä. Mutta hei, mitä minä tiedän. Olen vain mies, joka piteli hänen (vaimon) kättään sen läpi kahdesti, mies kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Miehen "miesselitys" naisille tutusta tilanteesta kirvoitti paljon keskustelua Twitterissä. Ei liene ihme, että miehen, joka ei koskaan ole synnyttänyt yhtään lasta, asiantuntemus epiduraalin suhteen kyseenalaistettiin.

– No siis, teknisesti emme tarvitse viemäröintiä tai jääkaappeja tai autojakaan, mutta haluaisin nähdä hänet toimimassa ilman niitä, käyttäjä Courtney!!! Milan sanoo.

– Haluaisin katkaista hänen molemmat jalkansa ja kertoa hänelle, ettei hän tarvitse kivunlievitystä, koska sitä ei entisaikoina ollut, Chelsea M. Cameron kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Ja aiemmin panimme myös ihmiset puremaan keppejä leikkauksen aikana nukutuksen käyttämisen sijaan. Synnytykset eivät ole mitään kipuolympialaisia, hitto vie, nimimerkki Miss SmartyPants ihmettelee.

– En ymmärrä, mikä tässä on ongelma, tämä mies on niin oikeassa. Itse synnytin kotona, yksin, kynttilänvalossa, kodissani, jossa ei ole juoksevaa vettä, koska niin se tehtiin entisaikoina, ja moderni teknologia on hölmöille, Samantha Donoghue kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämän miehen pitäisi mennä paksusuolen tähystykseen ilman nukutusta, Cindy Wolff pohtii.

Liz Dwyer ehdottaa miehelle vasektomiaa ilman kipulääkkeitä; moni uskoo, että mies on juuri sellainen tyyppi, joka voivottelee miesflunssaansa suureen ääneen.

– Sanon tämän ihmisenä, joka on synnyttänyt, synnytys kesti 50 tuntia, niistä 38 ilman lääkkeitä, 12 epiduraalin kanssa: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Tarkistetaan tämän idiootin kunto, kun hän saa flunssan, Yolanda Machado‏ sanoo.

– Synnytykseni kesti 38 tuntia ja epiduraali viimeisen kuuden aikana todella pelasti mielenterveyteni ja kykyni muodostaa yhteys vauvaani. Mutta mitä mitä tietäisin, olen vain nainen, joka synnytti 38 tuntia, nimimerkki jaclyn toteaa.

Lähde: Scarymommy.com, Twitter

***

10:21

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja