”Mies selitti minulle, mitä naiset ajattelevat seksin aikana” – nämä kaikki asiat mies uskoo tietävänsä naisia paremmin

Toimittaja pyysi naisia kertomaan kokemuksiaan miehistä, jotka uskoivat tietävänsä kaiken paremmin. Tulokset olivat surkuhupaisia.

Nainen: onko mies koskaan kertonut sinulle, mitä itse asiassa ajattelet maailmasta? Et ole yksin! Miesten suorittamalle selittelylle on englannin kielessä oma termikin: mansplaining.

Mansplaining

Termi mansplaining, ”miesselitys”, kuvaa miesten tapaa selittää asioita naisille. Tulee sanoista man, mies, ja explain, selittää.

Toimittaja Tracy Clayton pyysi naisia kertomaan kokemuksiaan miehistä, jotka uskoivat tietävänsä kaiken paremmin. Nainen sai kymmenittäin vastauksia, jotka olivat kaikessa raivostuttavuudessaan jopa surkuhupaisia.

Näin miehet selittävät asioita!

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

”Apteekkari (mies) sanoi, että olen ostamassa vääränlaisia kipulääkkeitä kuukautiskramppeihini. Joten kysyin häneltä, mitä hän käyttää omiinsa.”

”Mies workshopissamme yritti selittää, että kuvaukseni orgasmista on perusteeton, koska naisten orgasmit eivät toimi kuvaamallani tavalla.”

”(Mies selitti minulle) ruuvin ja naulan eron omassa rautakaupassani.”

”Viihdeteollisuuden toimintaa selitetään minulle ihan. Koko. Ajan. Miesten toimesta. Olen viihdealan kirjoittaja Los Angelesissa.”


Jos tviitti ei näy, katso se täällä

”Kilparadalla, jolla olen työskennellyt 14 vuotta, miehet yrittävät säännöllisin väliajoin selittää minulle, miten uhkapelaaminen toimii samalla, kun otan vastaan heidän panoksensa.”

”(Mies selitti minulle) Kuukautiset. (Hän ei uskonut, että minulla on kuukautiset, koska ’ei nyt ole 28. päivä.)’”

”Yksi ystäväni ”miesselitti” huonetoverilleni, miten hänen oma nimensä lausutaan oikein, koska miehestä hän lausui sen väärin. ”

”Autonmyyjämies sanoi, että neuvottelen väärin; sitten hän ei uskonut kuukausipalkkaani ja sanoi ’ei vuosipalkkaa, paljonko PER KUUKAUSI?’”

Jos tviitti ei näy, katso se täällä

”Kerran mies yritti selittää minulle artikkelin. Artikkelin, jonka minä kirjoitin.”

”(Mies selitti) mitä naiset ajattelevat seksin aikana”.

”Minulle miesselitettiin, miten tamponit ovat paljon parempia kuin maksisiteet. Kuukautisia varten. Kuukautisia, joita tällä miehellä ei koskaan ole ollut.”

”Mies selitti minulle kerran, millaista heteroseksi on naisen näkökulmasta. ”

”Joku miesselitti, miten voisin tehdä kyltin naisten marssille parhaiten. Sanoin: ’Kai näet ironian tässä, näethän?’”

Jos tviitti ei näy, katso se täällä.

”Vähän aikaa sitten mies selitti raskauden minulle ja kolmelle muulle naiselle, joista yhdellä on neljä lasta. Ihme kyllä, mies on edelleen hengissä.”

”(Mies selitti minulle) kaksosten synnyttämisen. Oikeasti. Hän voisi tehdä sen paremmin, samaan aikaan ja kahdesti.”

”Kerran mies selitti minulle, miten reseptit toimivat. Siis näin… ’ensin lääkäri päättää, minkä lääkkeen määrää’.”

”Minulle ilmoitettiin, ettei ole ’olemassa sellaista asiaa kuin vahinkoraskaus’, koska ehkäisyvälineitä on olemassa.”

”(Mies selitti) miten tietokoneet toimivat, koska olen rakentanut ja huoltanut niitä vain siitä asti, kun olin noin 12.”

”Synnytyslääkäri oli  eri mieltä siitä, että vauvani olisi ollut syntymässä. Hän miesselitti asian ja lähti virvokkeelle. Kolme minuuttia myöhemmin: vauva syntyi, ei lääkäriä huoneessa.”


***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja