Mainos

Mies kidutti pedofiilia vankilassa – saanee kolmen vuoden vankeustuomion

Australialainen elinkautista tuomiota 13-vuotiaan pojan murhasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä suorittava 48-vuotias Brett Cowan joutui vankilassa toisen vangin hyökkäyksen kohteeksi. Hyökkääjä Adam Paul Davidson todettiin syylliseksi kidutukseen ja hänet tuomittaneen kolmen vuoden vankeuteen brisbanelaisessa tuomioistuimessa. Asiasta kertoo Daily Mail.

Syyttäjän mukaan Davidson kaatoi ämpärillisen kiehuvaa vettä Cowanin päälle tämän pelatessa korttia muiden vankien kanssa Wolstonin Queenslandin osavaltiossa vankilassa viime vuoden elokuussa. Tämän jälkeen hän löi Cowania ämpärillä kolme tai neljä kertaa.

Davidson tunnusti syyllisyytensä oikeudenkäynnissä. Hän sanoi toimineensa yksin.

– Minä tein sen. Vain minä, mukana ei ollut muita. Hän ansaitsi sen, hän on ”p*****een liero, Davidson sanoi oikeudenkäynnissä.

Davidson kertoi esitutkinnassa halunneensa kostaa Cowanille ja halunneensa saada tämän tuntemaan vähän siitä kivusta, jota 13-vuotias uhri oli tuntenut.

Cowan sai hyökkäyksestä palovammoja päähänsä, rintaansa ja käsiinsä ja hänelle jäi pysyvä ulkonäköhaitta.

Tuomarin mukaan Davidson ei olisi saanut ottaa oikeutta omiin käsiinsä.

– Sinulla ei ole oiketta ottaa lakia omiin käsiisi. Me olemme kaikki arvokkaita ihmisinä, rippumatta siitä keitä olemme, oikeudenkäyntiä johtanut tuomari sanoi.

Davidson oli itse joutunut vankilaan maksamattomien hotellilaskujen ja oudon ryöstöyrityksen takia. Hän uhkaisi ryöstön uhria sormellaan, jota väitti aseeksi.

Cowanin murhaama poika löytyi laajojen etsintöjen jälkeen elokuussa 2011. Cowan tunnusti tekonsa. Hänet tuomittiin murhasta, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä seksuaalisesta kajoamisesta ruumiiseen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.