Mies keskeytti musikaalin huutamalla natsitervehdystä – kauhistunut teatteriväki ryntäsi katsomosta

0:34

Baltimoren teatterissa sattui katsojat säikäyttänyt välikohtaus, kun mies huusi antisemitistisiä lausahduksia yleisöstä, kertoo CNN.

Video: Teatteriväki säikähti miehen antisemitistisiä huutoja.

Viime viikon keskiviikkona Baltimoren teatterissa käynnissä ollut perinteikäs musikaali keskeytyi katsojan antisemitistisiin huutoihin ja natsitervehdyksiin. Yläparvella istumassa ollut mies nousi pystyyn ja huusi kesken esityksen "Heil Hitler! Heil Trump!" 

Teatteriväki pyrki karkuun

Paikalla ollut Baltimore Sunin toimittaja Rich Scherr kertoo CNN:lle, että luuli ensin kuulleensa aseen laukauksen. Scherrin mukaan useat katsojat säikähtivät miehen huutoja ja pyrkivät teatterin varapoistumisteille.

Käynnissä ollut musikaali oli klassikkomusikaali Viulunsoittaja katolla. Esitys kertoo juutalaisesta perheestä ja sijoittuu Ukrainaan.

Musikaalia perheensä kanssa seuranneen Kasey Chisholmin mukaan heidän ympärillään istui useita juutalaisperheitä, jotka silminnähden tärisivät välikohtauksen takia. 

Teatterin vartijat ottivat asiattomuuksia huudelleen miehen sivuun, mikä rauhoitti yleisöä. 

"Olen hyvin häpeissäni"

Välikohtauksen aiheuttanut mies on kertonut olevansa pahoillaan tapahtuneesta. 

– Tiedän nyt, että tekemäni oli väärin. En tiedä, mitä ajattelin. Olen niin häpeissäni, mies kommentoi haastattelussa. 

Mies on kertonut Sun-lehdelle, että musikaali muistutti häntä Trumpin harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta, mutta rinnastus ei tullut esiin oikealla tavalla. Mies kertoo nimittäin olevansa Trump-vastainen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja