Mies keskeytti musikaalin huutamalla natsitervehdystä – kauhistunut teatteriväki ryntäsi katsomosta

Mies keskeytti klassikkomusikaalin huutamalla natsitervehdyksiä 0:34

Baltimoren teatterissa sattui katsojat säikäyttänyt välikohtaus, kun mies huusi antisemitistisiä lausahduksia yleisöstä, kertoo CNN.

Video: Teatteriväki säikähti miehen antisemitistisiä huutoja.

Viime viikon keskiviikkona Baltimoren teatterissa käynnissä ollut perinteikäs musikaali keskeytyi katsojan antisemitistisiin huutoihin ja natsitervehdyksiin. Yläparvella istumassa ollut mies nousi pystyyn ja huusi kesken esityksen "Heil Hitler! Heil Trump!" 

Teatteriväki pyrki karkuun

Paikalla ollut Baltimore Sunin toimittaja Rich Scherr kertoo CNN:lle, että luuli ensin kuulleensa aseen laukauksen. Scherrin mukaan useat katsojat säikähtivät miehen huutoja ja pyrkivät teatterin varapoistumisteille.

Käynnissä ollut musikaali oli klassikkomusikaali Viulunsoittaja katolla. Esitys kertoo juutalaisesta perheestä ja sijoittuu Ukrainaan.

Musikaalia perheensä kanssa seuranneen Kasey Chisholmin mukaan heidän ympärillään istui useita juutalaisperheitä, jotka silminnähden tärisivät välikohtauksen takia. 

Teatterin vartijat ottivat asiattomuuksia huudelleen miehen sivuun, mikä rauhoitti yleisöä. 

"Olen hyvin häpeissäni"

Välikohtauksen aiheuttanut mies on kertonut olevansa pahoillaan tapahtuneesta. 

– Tiedän nyt, että tekemäni oli väärin. En tiedä, mitä ajattelin. Olen niin häpeissäni, mies kommentoi haastattelussa. 

Mies on kertonut Sun-lehdelle, että musikaali muistutti häntä Trumpin harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta, mutta rinnastus ei tullut esiin oikealla tavalla. Mies kertoo nimittäin olevansa Trump-vastainen. 

Lue myös:

    Uusimmat