Mies kaahasi holtittomasti autonsa ryttyyn ja aiheutti lukuisia vaaratilanteita Kehä III:lla: Tukevassa humalassa ja ilman korttia

Poliisi kertoo holtittomasti kaahanneesta autoilijasta, jonka kuljettaja aiheutti lukuisia vaaratilanteita Kehä III:lla eilen.

Hätäkeskukseen asiasta soittanut ilmoittaja oli havainnut, että hänen takana oli henkilöauto, jonka kuljettaja ei pitänyt juurikaan turvaväliä autojen välillä. Ilmoittaja oli vaihtanut kaistaa, minkä jälkeen takana olleen auton kuljettaja oli ohittanut hänet kovalla nopeudella.

Ohittaneen auton kuljettaja oli ajanut edelleen kovalla nopeudella ja vaihtanut useasti kaistaa siten, että muut autoilijat olivat joutuneet väistämään ja jarruttamaan vahinkojen välttämiseksi.

Auton kuljettaja oli poistunut Kehä III:lta Tuusulanväylälle johtavalle rampille. Poliisipartion tullessa paikalle auto oli pysähtyneenä keskellä ramppia. Auto oli osunut rampissa kaiteeseen ja auton oikea eturengas oli mennyt rikki.

Autoa ajanut 30-vuotias mieshenkilö kuljetettiin Helsingin oikeuslääketieteen laitokselle verikokeisiin. Kuljettaja puhalsi alkometriin tuloksen 2,32 promillea. Kuljettajalla ei ole ajo-oikeutta.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lue myös:

    Uusimmat