Mies julisti sodan joogahousuja vastaan – naisilta näyttävä vastaisku

Erään miehen vetoomus joogahousujen poistamiseen katukuvasta ei ihan uponnut naisiin.

Kun kirjoittaa vihaisen kirjeen naisille lehdessä julkaistavaksi ja otsikoi sen "Naiset, olkaa kilttejä ja piilottakaa joogahousunne", voi olla varma, ettei selviä siitä kuin koira veräjästä,

Näin kävi myös Rhode Islandilla asuvalle Alan Sorrentino -nimiselle miehelle, joka päätti avautua erityislaatuisesta ahdistuksen aiheestaan EastBayRi-lehdessä.

– Kaikista pahin asia, joka ikinä on tapahtunut naisten muodissa, on viimeaikainen joogahousujen kehittyminen päivittäisiksi vaatteiksi joogastudion ulkopuolella käytettäviksi, Sorrentino aloittaa kirjoituksensa.

Sorrentino toteaa, että minihameiden jälkeen – ennen joogahousuja – ei ole ollut mitään sellaista vaatetta, johon pukeutuu niin moni nainen, jonka ei olisi koskaan pitänyt pukea kyseistä vaatekappaletta yllensä alunperinkään.

– Rennosta muodolliseen, häissä, hautajaisissa, ostoksialla ja jopa työpaikalla, joogahousuja on kaikkialla kaikenikäisten naisten yllä, yleensä yhdessä löysän paidan ja ponihännän kanssa. Mikä katastrofi!

"Mitä seuraavaksi?"

Sorrentinon mielestä joogahousut, kuten minihamekin, ovat söpöjä lasten ja nuorten naisten yllä. Aikuisten, kypsien naisten pukeutuessa kyseisiin vaatekappaleisiin julkisilla paikoilla tilanne on miehen mukaan eri. Silloin kyseessä on jotain outoa ja häiritsevää.

Sorrentino suosittele muunlaisia housuja, kuten farkkuja, tai oikeastaan mitä tahansa muuta kuin nuo "haisevat, mauttomat, naurettavalta näyttävät joogahousut". 

– Ne eivät tee kunniaa yli 20-vuotiaille naisille. 

– Tee itsellesi palvelus, kasva aikuiseksi ja lakkaa käyttämästä niitä julkisesti.

Sorrentino kyseenalaistaa myös sen, miksi yksikään nainen haluaisi pukeutua johonkin, johon pukeutuu moni muukin nainen joka päivä, jatkuvasti.

– Joogahousut kuuluvat joogastudiolle. Mitä seuraavaksi? Speedot supermarkettiin? Kuvitelkaa, jos miehet tekisivät niin. Yök!

Kirjeensä Sorrentino päättää yhtä tökerösti kuin sen aloittikin.

– Kaikille joogahousuja käyttäville (tiedoksi), kamppailen omien fyysisten ominaisuuksieni kanssa vanhetessani, en halua kamppailla sinunkin.

Naisten vastaisku

Joogahousuja rakastavat naiset eivät ottaneet Sorrentinon kirjettä hyvällä. Vastaiskuksi miehen julkiselle häpäisylle paikkakunnan naiset perustivat Facebook-tapahtuman nimeltä Yoga Pants Parade eli Joogahousuparaati.

"Kävellään kiirettömästi Knapton-kadulla yllämme mukavimmat joogahousumme!"

Kävelyreitti kulki sopivasti Sorrentinon talon ohi. Joogaparaati pidettiin eilen sunnuntaina ja osallistujia oli satoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen 53-vuotias!" julisti tämä nainen joogahousuissaan paraatin aikana napatussa kuvassa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video: Joogapöksyt jalkaan ja joogaamaan!

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja