Mainos

Mies jätti perheensä – uusi vaimo ei ollutkaan sitä, mitä hän oletti

Mies, jolla oli hyvä työ, hienot lapset ja rakastava vaimo antoi kaiken pois nuoren rakastajattaren takia ja katuu sitä nyt.

Tuntemattoman miehen surullinen tarina Wikr-sivustolla on osoitus siitä, että aina ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella.

Juhliminen vei mennessään

Mies kertoo ensimmäisen avioliittonsa kestäneen 35 vuotta. Sinä aikana hän kasvatti vaimonsa kanssa parin lapset aikuisiksi. Hän kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen vaimolleen, jonka ansiosta lapsista kasvoi hienoja aikuisia. 

Pariskunnan jäädessä eläkkeelle he päättivät sijoittaa uuteen yritykseen. Päätös oli onnistunut ja rahaa virtasi ovista ja ikkunoista. Mies kertoo, että elämä tuntui muuttuneen täysin. Hän eli todeksi unelmiaan.

Vuosikymmenet yhdessä ollut pariskunta muutti paremmalle asuinalueelle, osti hienoja autoja ja sai kutsuja upeisiin juhliin. Mies paljastaa, että juhlissa hän kiinnitti huomionsa nuoriin naisiin. Sitten hän tapasi Dollyn.

Dolly oli upea ilmestys ja tiesi, mitä tahtoi. Hän nimittäin halusi naimisiin ja antoi miehelle kolme kuukautta aikaa erota pitkäaikaisesta kumppanistaan.

Mies katuu perheensä hylkäämistä 

Mies kertoo alkaneensa kiukutella vaimolleen kotona, syytellen tätä mitä ihmeellisimmästä asioista. Mies tahrasi naisen maineen myös muiden sukulaisten edessä. Nainen otti kaiken vastaan, kunnes eräänä päivänä hän lähti.

Nainen ei pakannut mukaansa mitään, vaikka juuri hänen ansiostaan perheen koti oli niin viihtyisä.

Nuori rakastaja Dolly teki miehen onnelliseksi kahden viikon ajan. Nyt Dolly on tuhlannut miehen kaikki rahat. Seksi loppui ja mies epäilee nuoren vaimonsa löytäneen toisen. Dollyn takia mies katkaisi kaikki suhteensa perheeseensä. Nyt hänellä ei ole enää ketään.

Lapset eivät enää puhu miehelle eikä entinen vaimo ota vastaan miehen anteeksipyyntöjä. Nainen itseasiassa näyttää eron jälkeen onnellisemmalta ja nuoremmalta kuin koskaan.

Mies kertoo kaipaavansa entistä vaimoaan ja lapsiaan. Hän tuntee olevansa vankina uudessa elämässään. Nykyään hän haaveilee siitä, miten hienoa olisi vanheta sen ihmisen rinnalla, jonka kanssa vietti nuoruutensakin. Mies kertoo katselevansa kateellisena pariskuntia, joiden liitto on kestänyt vanhuusvuosille saakka ja katuvansa virhettään hylätä perheensä joka päivä.

Lähteet: Wikr, Psychologies

***

0:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.