Mies jätti alkoholin kuukaudeksi – kuvat todistavat uskomattoman muutoksen

Mies päätti kokeilla, millaisia vaikutuksia alkoholin pois jättämisellä olisi häneen.

Corey Flaspoehlerilla ei ollut tapana sylkeä lasiin. Mies kertoo, että erityisesti töiden, parisuhteen, koulun ja ylipäänsä elämän mukanaan tuoma stressi sai miehen juomaan. Niinpä hän päätti pitää 30 päivän tauon.

– En ole innoissani. Pidän juomisesta. Minusta se on hauskaa. Se on jotain, mitä ystävänikin tekevät, me käymme yhdessä ulkona oluella, ja sillä tavoin vietämme aikaa yhdessä, mies toteaa tyttöystävänsä Becky Harrisin videolla ennen kokeilun alkua.

"He oikeasti buuasivat hänelle"

Baarissa työskentelevällä miehellä on ollut tapana juoda kotiin myöhään päästyään, mutta kokeilun myötä tämä huono tapa sai jäädä. Mies kokeili lukuisia alkoholittomia oluita selvittääkseen, sopisiko joku korvikkeeksi hetkiin, jolloin teki kovasti mieli korkata pullo.

Selvin päin juhlimassa ollessaan mies sai myös huomata, että osa ympärillä pyörivistä humalaisista oli todella ärsyttäviä, toiset puolestaan hulvattomia. Jälkimmäisen ryhmän kanssa häntä ei haitannut lainkaan viettää aikaa, vaikka olikin selvin päin.

Sekä mies että hänen tyttöystävänsä huomasivat, että alkoholittomuus vaikutti selvästi miehen ulkonäköön. Punaisuus miehen kasvoilta oli kadonnut kokeilun kolmannella viikolla.

Lisäksi aamuisin herääminen tuntui hyvältä ilman alkoholin mukanaan tuoma pöhnää.

13. päivänä Flaspoehlerin tyttöystävä sai kauhistella miehen ystävien käytöstä baarissa heidän kuullessaan, ettei mies nauttinut alkoholia lainkaan. 

– He oikeasti buuasivat hänelle. He eivät antaneet asian olla koko iltana

17. päivänä mies mokasi tärkeässä kokeessa, mutta hän ei antanut periksi oluen himolla, vaan lähti sen sijaan lenkille.

Miten kävi?

Ulkonäössä tapahtuneiden selkeiden muutosten, kaljamahan häviämisen ja kasvojen turvotuksen katoamisen, lisäksi Flaspoehler huomasi kuukauden kokeilun vaikuttaneen myös intiimielämäänsä.

– Parisuhteeni on parantunut huomattavasti. Seksi on hauskempaa, kun  en ole jatkuvasti huolissani mahastani. Olen todellakin huomannut itsetuntoni kohonneen, Flaspoehler hehkuttaa kokeilun loputtua.

Mies huomasi myös pystyvänsä oppimaan paremmin koulussa, minkä todistivat miehen saamat huippuarvosanat.

***

Alkoholismissa ei ole glamouria 12:07

Lue myös:

    Uusimmat