Mies jäi kiinni "pettämisestä" televisiossa – puolusti itseään netissä: "En muista, mitä tässä tapahtui"

Pettäjämieheksi tyrmätty mies sai kyytiä Reddit-sivustolla – kunnes tuli itse paljastamaan hillittömän totuuden.

Red Soxin pelissä kuvattu videopätkä on aiheuttanut paljon naurua ja väärinkäsityksiä. Videolla esiintyvän miehen käytös sai monet nimittäin epäilemään, että mies oli juuri jäänyt kiinni pettämisestä. 

Videolla miehellä on käsi naisen ympärillä, mutta kameran kuvatessa pariskuntaa, mies ottaa erikoisen ilmeen saattelemana käden pois.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tällä tyypillä on paljon seliteltävää, kun hän pääsee kotiin tyttönsä luo. Voi luoja", twiittasi Andrew Tashian -niminen mies.

Myös Reddit-sivustolla keskusteluketju otsikolla "Mies jäi kiinni televisiossa salarakkaansa kanssa" nousi sivuston kärkeen päivässä kerätyillä yli sadalla tuhannella "tykkäyksellä". Keskustelussa esiin nousi ties minkälaisia spekulaatiota aina siitä, kuinka miehen olisi pitänyt hoitaa kiusallinen tilanne, siihen, että itse asiassa nainen olikin pettämässä miestään.

– Näyttää siltä kuin hän sanoisi "riittää" (eng. enough), pohti eräs Reddit-käyttäjä ja mietti, pyysikö nainen itse asiassa miestä lopettamaan koskettelun.

Spekulaatiot pettäjämiehestä jatkuivat kuumina siihen asti, että videon mies tuli itse selittämään tilanteen. Sidedude-nimimerkillä kirjoittanut mies paljasti, että itse asiassa kyseessä oli hänen vaimonsa, eikä pariskunnalla ollut aavistustakaan, että he olivat televisiossa.

– En muista, mitä tässä tapahtui, vaikka meillä oli 10/10-treffit-ilta. Näköjään käsivarteni täytyi kuitenkin lähteä, haha, mies pohti.

Tämän jälkeen mies vielä julkaisi päivätyn kuvan itsestään ja vaimostaan todistaakseen henkilöllisyytensä. Ei mennytkään kauan ennen kuin Redditin salapoliisit alkoivat kyseenalaista omia Sherlockin taitojaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– "Tämän miehen täytyy pettää, koska hän liikutti kättään!" Redditin yksityisetsivät työssään, naureskeli eräs käyttäjistä.

– Kirjaimellisesti gif miehestä ja naisesta baseball-pelissä. 88 000 tykkäystä, koska Redditillä on pettämisfetissi, totesi toinen.

***

4:11

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja