Mainos

Mies hakee itselleen henkilökohtaista avustajaa – työpaikkailmoituksen ihmeelliset vaatimukset närkästyttävät

Erikoinen työpaikkailmoitus kummastuttaa.

Vastaisitko työpaikkailmoitukseen, jossa haetaan naimatonta, alle 25-vuotiasta naista? Tätä mietitään nyt. 

Työpaikkailmotuksia jakavassa Facebook-ryhmässä ilmoituksensa jakanut Mark Sham on herättänyt keskustelua ilmoituksen sisällöllä. Johannesburgista kotoisin oleva Sham on Impello-nimisen yhtiön toimitusjohtaja ja etsii ilmoituksellaan henkilökohtaista avustajaa "vasemmaksi aivopuoliskokseen" ja avustamaan Suits & Sneakers -nimisessä projektissa.

Mies kirjoittaa ilmoituksessaan tarvitsevansa jotakuta helpottamaan valtavaa työtaakkaansa. Huomiota on kuitenkin herättänyt haettavalle henkilölle asetetut vaatimukset.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Shamin toiveet hakijan kyvystä keskittyä yksityskohtiin ja tämän työmoraalista ja hyvästä asenteesta kuulostavat oikein sopivilta, mutta pari muuta kohtaa toivelistassa kuulostivat monen mielestä erikoisilta.

Sham nimittäin toivoo hakijan olevan naispuolinen ja iältään alle 25-vuotias. Eikä siinä vielä kaikki, hakijan toivotaan olevan myös naimaton ja lapseton, sillä työnkuvaan kuuluu matkustelua.

Kirsikkana kakun päällä erikoisissa toiveissa on listan viimeinen kohta. Sham toteaa, ettei halua kirjoitettua työhakemusta tai CV:tä, vaikka listassa oli esitetty toive myös moitteettoman kieliopin omaamisesta. Sen sijaan Sham toivoo videohakemuksia.

"Alle 25-vuotiaita naisia, jotka eivät ole naimisissa ja matkustelevat. Ja haluat videon CV:n sijaan. Kuulostaa, että etsit ennemminkin salarakasta", kommentoi Reagan Smith.

"Toivon, ettei kukaan nainen astu tähän ansaan", kommentoi puolestaan Mosa Maluleka.

"Tämä koko juttu suorastaan huutaa "olen pervo"", kommentoi nimimerkki Dragan Twitterissä.

Lähde: Mirror

***

25:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.