Mainos

Mies ei kertonut tunnuslukua - sai puukosta

Kaksi nuorta miestä pahoinpiteli miehen yöllä Lohjalla.

Lohjan poliisi sai kello 1.20 ilmoituksen, jonka mukaan Lohjan keskustassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä on mies jota on lyöty teräaseella päähän vain hetkeä aiemmin.

Partio tapasi paikalla pukotuksen uhriksi joutuneen 34-vuotiaan miehen, joka kertoi tulleensa puukotetuksi omassa asunnossaan. Mies kertoi tavanneensa noin tuntia aikaisemmin Lohjan keskustassa kaksi itselleen entuudestaan tuntematonta 18-vuotiasta miestä, jotka hän oli kutsunut kerrostaloasuntoonsa kuuntelemaan musiikkia.

Miehet menivät yhdessä asunnolle, mutta 18-vuotiailla miehillä ei ilmeisesti ollut musiikin kuunteleminen mielessä. Asunnossa 18-vuotiaat miehet alkoivat vaatia 34-vuotiaalta mieheltä tämän pankkikorttia ja sen tunnuslukua, joita mies ei suostunut antamaan. Nuoret miehet alkoivat pahoinpidellä vanhempaa miestä 30 cm pitkällä puupalikalla lyömällä ja keittiöveitsellä useita kertoja pään alueelle lyömällä.

Pahoinpitelystä huolimatta 34-vuotias mies ei kertonut tunnuslukuaan, ja 18-vuotiaat miehet olivat lopulta poistuneet asunnosta. Miehet anastivat mukaansa asunnon haltijan matkapuhelimen, minkä vuoksi pahoinpidelty mies joutui kääntymään naapurinsa puoleen ilmoittaakseen tapahtumasta poliisille. Verta vuotavia haavoja päähänsä saanut mies kuljetettiin ambulanssilla Lohjan terveyskeskukseen ja alustavien tietojen mukaan hän ei ole loukkaantunut vakavasti.

Lohjan poliisipartio sai epäillyt 18-vuotiaat tekijät kiinni pian ilmoituksen jälkeen Lohjan keskustasta. Heidät otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja he ovat kiinniotettuina Lohjan poliisiasemalla.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.