Mies ei enää kestänyt hammassärkyä – päätyi epätoivoiseen ratkaisuun

2:20
Hampaan paikkaaminen ei paranna kariesta, mutta mitä, jos hammaslääkäriin ei uskalla pelon takia mennä?

38-vuotias brittimies päätti elämänsä, koska ei päässyt viisaudenhampan poistoon ennen kuin tuskista tuli ylivoimaisia. 

Brittimies päätyi epätoivoiseen tekoon hammassäryn takia. Anthony Hoskins, 38, päätti oman elämänsä, koska ei enää kestänyt tuskaa.

Yrittivät säästää rahaa

Asiaa puitiin oikeudessa. Anthonyn äidin mukaan mies oli kärsinyt kuukausia hammaskivusta odottaessaan, että pääsisi viisaudenhampaiden poistoon. Mies oli julkisen terveydenhuollon jonossa.

Anthony oli oikeuden mukaan käynyt hammaslääkärillä elokuussa 2018 ja valittanut tuolloin hammassärkyä. Äiti Shirleyn mukaan Anthonyn kovat kivut alkoivat tammikuussa 2019, ja ne vain pahenivat kuukausien mittaan.

Äiti yritti säästää rahaa yksityiseen hammaslääkäriin, joka maksaisi 1500 puntaa, kertoo Metro.

"Anthony oli vain tavallinen mies"

Tilanne johti paheneviin ongelmiin. Äiti Shirleyn mukaan Anthony oli sekoittanut särkylääkkeitä ja alkoholia selvitäkseen kivusta. Ennen kuolemaansa Anthony oli anonut ylityötunteja töissä ja myös ylittänyt tilinsä.

– Anthony oli vain tavallinen mies, joka eli elämäänsä, Hän piti tietokonepeleistä eikä hänellä ollut rahahuolia. Hän maksoi aina vuokransa ja muut menot, ja tapasimme viikoittain, Shirley kuvailee.

Kun Anthonysta ei huhtikuussa kuulunut päiviin, äiti huolestui ja vaati käyntiä poikansa asuntoon. Anthony löytyi kodistaan kuolleena.

– Anthony on nyt levossa eikä enää kärsi tuskaa. Surullisinta on, että hänen kuolemansa rahallinen hinta oli melkein yhtä korkea kuin yksityisen hammashoidon hinta olisi ollut, äiti kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja