Mainos

Miehet veivät vanhukselta rahakassin - sisällä kymmeniä tuhansia

Poliisi etsii kahta miestä, jotka veivät suuren rahasumman pankista tulleelta iäkkäältä mieheltä Lahdessa. Kateissa on kymmenien tuhansien eurojen omaisuus. Poliisi ei halua vielä paljastaa tarkkaa summaa.

- Etsinnät Lahden keskustassa jatkuvat edelleen. Uhri on iäkäs mies, joka on tapauksesta niin järkyttynyt ettei ole vielä pystynyt kertomaan tarkkoja tuntomerkkejä. Toivommekin, että tapauksen nähneet henkilöt ottaisivat meihin mahdollisimman pian yhteyttä, sanoo rikoskomisario Esko Heinonen MTV:n uutisille.

85-vuotias mies oli laittanut Aleksanterinkadulla sijaitsevasta Nordean pankista nostamansa suurehkon rahasumman mustaan kankaiseen kauppakassiin. Ryöstö tapahtui iltapäivällä yhden jälkeen.

Mies oli pankista poistuttuaan kävellyt Rauhankadun Alex Park-hotellin puoleista jalkakäytävää Vapaudenkadulle. Hänellä oli auto Vapaudenkadulla.

Asianomistaja oli laittanut rahakassinsa auton takapenkille. Tällöin hänen luokseen oli tullut kaksi tummaihoista, tummatukkaista ja lihavahkoa noin 40-50 vuotiasta miestä.

Keski-ikäisiä, todennäköisesti ulkomaalaisia

Miehet olivat viittoneet miestä tulemaan autonsa eteen ikään kuin näyttääkseen hänelle jotain. Mies ei ollut kuitenkaan huomannut autonsa edessä mitään erikoista.

Miehet eivät olleet puhuneet sanaakaan. Miehet olivat poistuneet Vapaudenkatua Kauppahallin suuntaan. Miehet ovat keski-ikäisiä, vatsakkaita ja keskimittaisia. Vaatetuksesta tiedossa tummat housut. Poliisi arvelee uhrin kertomuksen perusteella, että miehet ovat todennäköisesti ulkomaalaisia.

Autossa iäkäs mies oli huomannut rahakassinsa kadonneeksi. Asiasta ilmoitti poliisille sivullinen, joka oli löytänyt rahojaan kaipaavan miehen.

Poliis pyytää kaikkia, jotka ovat nähneet edellä kuvattua tapahtumasarjaa edes hieman tai joilla on tietoa mahdollisista tekijöistä, ottamaan yhteyttä poliisin numeroon 071-873 7543.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.