Mainos

Miehet, rohkaistukaa! Tämän takia kannattaa hakea Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannelle kaudelle on käynnissä. Ohjelmaan etsitään heittäytymisen taitavia, rohkeita sinkkuja, joilla ei mene pupu pöksyyn ensikohtaamisessa alttarilla.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuottaja Nenna Summanen kiittelee rakastetun ohjelman kolmannelle kaudelle saapuneen joukon hakemuksia. Naiset ovat kuitenkin olleet miehiä aktiivisempia hakijoita, ja ohjelmaan toivotaankin nyt lisää potentiaalisia miessinkkuja.

– Tärkein piirre on rohkeus. Toivomme mukaan rohkeita miehiä, jotka ovat etsineet elämänkumppania, mutta sitä oikeaa ei ole vielä tullut eteen, Summanen kertoo. 

Kyseessä onkin loistava tilaisuus löytää se oikea, jos sellainen on ollut jo pitkään hakusessa. Tärkeintä on, että tuntee olevansa valmis parisuhteeseen ja rakkauteen.

Rohkeita, heittäytymiskykyisiä miehiä on Summasen mukaan odottamassa joukko upeita, keskenään hyvin erilaisia naisia.

– Ohjelmaan hakeneet naiset ovat herkkiä ja vahvoja, hyvin erilaisia, viehättäviä naisia potentiaalisiksi elämänkumppaneiksi. 

Miksi miehet eivät ole uskaltautuneet hakemaan ohjelmaan yhtä suurella innolla kuin naiset?

– Ehkä miehet perinteisesti mietiskelevät tällaisia asioita kauemmin. Naiset taas toimivat nopeammin jotain päätettyään.

Summanen muistuttaakin, että käsillä on nyt hieno tilaisuus löytää itselleen se oikea elämänkumppani.

– Asiantuntijat käyttävät kaiken ammattitaitonsa siihen, että pääsisivät saattamaan kaksi toisilleen sopivaa ihmistä yhteen. Nyt on mahdollisuus käyttää tätä ammattitaitoa hyväksi, jos vain kokee olevansa valmis rakkauteen. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.