Mainos

Miehet paljastavat totuuden: Nauttiiko mies oikeasti suuseksin antamisesta?

Moni nainen pohtii mielessään, nauttiiko mies oikeasti suuseksin antamisesta. Women's Health -sivusto otti asiasta selvää!

Ällöttääkö häntä? Jaksaako hän enää? Näitä asioita moni nainen miettii miehen antaessa suuseksiä.

What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship -parisuhdeoppaan kijroittanut parisuhdeasiantuntija Jane Greer toteaa kuitenkin, että todellisuudessa miehet luultavasti nauttivat antamastaan panostuksesta.

– Se antaa heille onnistumisen tunteen, Greer kertoo Women's Health -sivuston mukaan.

Mitä miehen mielessä sitten liikkuu suuseksin aikaan? Seitsemän miestä paljasti naistensivustolle mietteensä.

Miltä se tuntuu? Näin miehet vastasivat

"Mielestäni se on superkuumaa. On hyvin tyydyttävää tehdä kielelläni jotain ja saada hänet niin reagoimaan positiivisesti voihkimalla tai muuten. Se saa minut tuntemaan, että teen hänen puolestaan jotain, mitä hän ei itse voi itselleen tehdä – olipa asia oikeasti niin tai ei." –Will D.

"Minusta tuntuu aina, että teen oman osuuteni antamalla suuseksiä tyttöystävälleni, koska hän sanoo, ettei ole koskaan saanut orgasmia pelkästään yhdynnästä. Se on minun ainoa mahdollisuuteni saada hänet laukeamaan, ja tuntuu mahtavalta, kun hän saa orgasmin. Se on myös mukavaa minulle, koska hän haluaa seksiä useammin, jos saan hänet laukeamaan." – Henry G.

"Rehellisesti puhuen, se tuntuu euforiselta. Rakastan sitä, miltä se maistuu, ja rakastan sitä, miltä se tuoksuu. Siinä on vain jotain, joka todella kiihottaa minua." – Collin A. 

"Kun ensimmäisen kerran annan suuseksiä jollekulle uudelle, tuntuu kuin minulla olisi tehtävänä saada tyttö tuntemaan olonsa mahtavaksi. Yritän aina saada selville, mistä hän pitää." – Dustin S.

"Se saa minut tuntemaan oloni läheiseksi sen naisen kanssa, jolle suuseksiä annan. Sinunhan täytyy tuntea olosi mukavaksi jonkun kanssa, jos annat hänen nuolla intiimialueitasi, eikö?" – Carlos S.

"Se tuntuu ihan jouluaatolta, koska olet tekemässä jotain, josta nautit, ja olet onnellinen tehdessäsi sitä, mutta tiedät, että pian teet jotain vielä parempaa – eli seksiä." – Matthew L. 

"Se tuntuu mahtavalta, se maistuu mahtavalta, ja reaktiot saavat minut tuntemaan oloni super-ilahtuneeksi ja eteväksi. On erityistä pystyä tekemään naiselle jotain, mihin hän ei itse pysty. Luulen, että samasta syystä miehet pitävät suihinottoa käsipeliä parempana." – Evan H.

"Joskus se tuntuu kutittavalta nenässäni. Kerran se sai minut aivastamaan. Se oli kiusallista." – Micah A.

***

2:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.