Miehet ostavat huonoja lahjoja – näin naiset ratkaisisivat asian!

Miesten kyvyttömyydestä ostaa naisia miellyttäviä lahjoja on puhuttu kautta aikojen. Nyt brittinaiset ovat paljastaneet, miten he ratkaisisivat jokajouluisen ongelman.

Koska miehet ovat onnettomia ostamaan puolisoitaan ilahduttavia joululahjoja, ovat tyttöystävät ja vaimot valmiita ottamaan tehtävän omille harteilleen. One4All-sivuston kyselyn mukaan 75 prosenttia naisista uskoisi itse ostavansa itselleen paremman lahjan kuin heidän kumppaninsa. Vain kolme prosenttia naisista uskoo aviomiehen tai poikaystävän pystyvän parempaan kuin he itse.

Miesten puolesta on turha loukkaantua, sillä he ovat itse asiassa samaa mieltä. Vain 11 prosenttia miehistä uskoo omiin kykyihinsä lahjan valinnassa. Siksi suurin osa naisista toivoisikin miehen antavan naiselle itselleen valtuudet valita lahjansa.

94 prosenttia naisista kertoi, että olisi tyytyväinen saadessaan lahjakortin, jonka voisi käyttää mielensä mukaan. 91 prosenttia naisista ottaisi vastaan jopa käteistä lahjan ostoon tarkoitettavaksi.

– Lahjakortit ovat jatkuvasti suosiotaan kasvattava joululahja ja kyselymme kukaan, ne tarjoavatkin monelle miehelle pakotien joululahjapainajaisesta, sanoo One4All-sivuston toimitusjohtaja Declan Byrne.

Kysely paljasti myös, että vain 14 prosenttia ihmisistä kehtaisi palauttaa lahjan kauppaan. Siksi turhat lahjat jäävätkin mitä luultavimmin monen kotiin seilaamaan paikkaan etsien – ja muistutuksena sen ostajalle!

Miehet eivät suinkaan muutu paremmaksi lahjan ostamisessa iän myötä. Selvityksen mukaan miehet ovat sitä huonompia, mitä vanhemmiksi tulevat. Yli 55-vuotiaita miehiä pidetään lahjan ostamisessa huonoimpina.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja