Mainos

Karmaiseva kannibalismiin liittyvä suunnitelma paljastui pimeässä verkossa: Mies suunnitteli tappavansa lapsen ja syövänsä tämän – "Tämä ei ole mitään roolipeliä, hän oli tosissaan"

Yhdysvalloissa Texasissa on paljastunut karmaiseva kannibalismiin liittyvä suunnitelma, jossa nuori mies halusi tappaa lapsen ja syödä tämän. Asiasta kertoo Florida Today. 

Viranomaisten mukaan 21-vuotias Alexander Barter oli paljastanut painajaismaiset suunnitelmansa pimeässä verkossa. Nettiin erikoistuneet agentit saivat miehen kuitenkin kiinni ennen kuin suunnitelma eteni toteutusasteelle.

Mies kirjoitti verkossa muun muassa haluavansa kokeilla nekrofiliaa ja kannibalismia. Hän kertoi halustaan tappaa ihminen tätä varten. (Nekrofiliassa henkilön seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu ensisijaisesti kuolleisiin ruumiisiin, kannibalismi puolestaan on ihmissyöntiä.) Viranomaisten mukaan mies oli yrittänyt etsiä uhreja internetissä.

"Hän oli tosissaan"

– Tämä ei ole mitään roolipeliä, vaan hän oli tosissaan. Kun hänet pidätetiin, hänellä oli taskussaan veitsi. Hän vaikutti sitoutuneelta tekemään jotakin pahaa. Hän jopa kiitti viranomaisia estämästä häntä tekemästä mitään, Texasin Brevard County sheriffi Wayne Ivey kertoi medialle.

Viranomaisten mukaan Barter pysyy toistaiseksi vankilassa. Jos Barter tuomitaan, häntä odottaa elinkautinen.

– Pimeä verkko ja siellä toimivat rikolliset uhkaavat yhä enemmän lastemme turvallisuutta, asianajaja Stephen Shires sanoi paikallisella uutissivustolla.

Pimeä verkko on osa internetiä, jota ei tavallisesti voida käyttää useimmissa hakukoneissa. Viranomaiset mainitsevat sen paikkana, jossa on helppo löytää rikollista toimintaa varastetusta luottokorttien numeroista laittomiin seksuaalisiin pyyntöihin.

Alexander Barterin tapaus on sheriffi Wayne Iveyn mukaan yksi sairaimmista, jonka hän on kohdannut yli 40-vuotisen uransa aikana.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja