Miehelle asennettiin tekopenis – nyt edessä on kahden viikon erektio

40-vuotias Andrew Wardle syntyi ilman penistä. Wardlelle on tehty noin sata leikkausta, mutta koettelemuksia on vielä edessä: hänen täytyy kestää kahden viikon erektio!

40-vuotias britti Andrew Wardle on neitsyt. Mies syntyi ilman penistä hyvin harvinaisen tilan vuoksi. Nyt hänelle on asennettu bioninen penis, kertoo vice.com.

Wardlelle on tehty noin sata leikkausta, mutta koettelemuksia on vielä edessä: hänen täytyy kestää kahden viikon erektio! Uusi penis on muotoiltu muun muassa miehen ihosta, lihaksista ja sylintereistä.

Kun se käynnistetään, Wardle joutuu viettämään sairaalassa kolme päivää; lisäksi toimenpide aiheuttaa kahden viikon erektion.

Wardlen suunnitelmana on pysytellä sisätiloissa, kunnes erektio on ohi. This Morning -ohjelmassa Wardle paljasti, ettei itse saanut päättää peniksensä kokoa.

Saatuaan elimen toimintaan Wardle aikoo harrastaa seksiä naisystävänsä kanssa ensimmäisen kerran. Pari seurusteli yhdeksän kuukautta, ennen kuin naisystävä Fedra Fabian sai tietää Wardlen erikoisesta tilasta.

Wardle ei ole ainoa tekopeniksen omistaja. Iso-Britanniassa asuva Mohammed Abad, 44, menetti peniksensä jo nuorena traagisessa auto-onnettomuudessa. Abadille on asennettu maailman ensimmäinen bioninen penis; hän päätyi otsikoihin kerrottuaan ensimmäisestä seksikokemuksestaan.

***

3:08

2:51

Lähde: Vice.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja