Miehelle asennettiin "bioninen penis" – seksinkipeiltä naisilta satelee yhteydenottoja

Mohammed Abad, 44, on saanut omien sanojensa mukaan noin 50 viestiä innokkailta naisilta.

Iso-Britanniassa asuvalle Mohammed Abadille, 44, tehtiin aivan uudenlainen intiimialueiden leikkaus. Mies menetti peniksensä jo nuorena traagisessa auto-onnettomuudessa. Nyt Abadille on asennettu maailman ensimmäinen bioninen penis – ja sekös naisia innostaa, kertoo Express-lehti.

Abad päätyi otsikoihin viimeksi kerrottuaan ensimmäisestä seksikokemuksestaan bionisen peniksen kanssa. Nyt mies on saanut omien sanojensa mukaan noin 50 viestiä innokkailta naisilta.

– Saan paljon viestejä netissä naisilta, jotka kysyvät, harrastaisinko heidän kanssaan seksiä. He ovat kuulleet peniksestäni ja haluavat kokeilla sitä. He ovat kiinnostuneita ja luulevat, että voin rakastella tuntikausia, Abad kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Abad ei ole pahastunut viesteistä, mutta 14-tuntisia työpäiviä paiskiva mies ei löydä aikaa tavata treffiseuralaisia. Hän on harrastanut leikkauksensa jälkeen seksiä vain kerran, ja silloinkin seksiammattilaisen kanssa.

– En ole koskaan tuntenut olevani kokonainen mies, mutta nyt olen valmis aloittamaan elämäni, en ole koskaan tuntenut oloani yhtä itsevarmaksi, mies kommentoi vuonna 2015.

***

1:30

Lähde: Express.co.uk, AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja